ktere toplice so boljše z vidika rehabilitacije
Vedi da v vsakih toplicah, ki imajo odobreni program rehabilitacije s strani ZZZS-ja so zaposlene strokovno usposobljene fizioterapevtke in delavne terapevtke, maserke…………………..
Skratka glede stroke je vseeno če vržeš kovanec.
Vse ostalo je pa tvoje.
Dejstvo je da se stanje NIKOLI ne more povrniti v prvotno. Lahko se ga izboljša.
Fizioterapevt je tvoj “trener”. Ti delaš po njegovih navodilih. Kakšen bo rezultat je pa odvisno od tebe, tvoje motivacije, + mišljenja, potrpljenja………………
Fiziterapevt ni kriv če boš po operaciji, ki vsekakor ni bila lahka, imela bolečine in ostale težave, ki jih konec koncev prinese tudi čas.
Torej se lahko odločaš samo o tem kaj ti same toplice ponujajo zraven.
Čatež – zdraviliški del umirjen. termalna riviera je pa namenjena mladim oz. sončkom, ker je itak vse podrejeno njim. Okolica ni za neke sprehode kaj atraktivna. Sploh je Čatež grozljiva podoba kaj so sposobne naše mamice storiti za kao pravice svojega sončka.
Zavec bi izgubil dvoboj še preden bi se začel
Dolenjske – okolica fenomenalna. Bolj penzionersko počasno in prilagojeno. Se tudi dogaja – bolj počasi. Je pa odvisno od klape, ki jo najdeš v svojem terminu.
Hvala za odgovor…
Dejstvo je, da se mi to že več let dogaja in dejstvo je da berem, da stanje naj nebi nikoli več bilo kot je bilo!! ampak sem pozitivna in polna volje in energije, tako da sem prepričana, da se bo stanje vrnilo, kot je bilo, vse je odvisno od volje in psihe in koliko se giblješ in kako razmišljaš!!
Torej, kar se pa okolice tiče , pa je potem res bolše dolenjske…ker mi je všeč umirjen način in vse…v zrečah vem da gre vse tko počasi…torej v čatežkih ni nobene gozdne poti ali podobno? ker potrebujem malo časa zase in mira:)
Forum je zaprt za komentiranje.