Najdi forum

KT

Drage ženske, uporabljate KT? Katere? Imate kake probleme zaradi njih? Kake resne?
Ravno sem začela prvič jemati Logest, pa sem malo radovedna….si res več po njih ne želiš spolnih odnosov?

Logest… Eh kdo pa ti je to reko? ;))) Jaz si jih zdaj še bolj želim 😉 Jaz nisem mela kakšnih večjih problemov edino prvi teden me je ful glava bolela, pa nekakšen izcedek sem mela skoraj 14 dni….

tudi jemljem logest (od marca lestos)
tudi brez nobenih problemov.
tudi si želim še bolj… :))

Logest jemljem ze 1 leto, brez posebnih problemov, ki sem jih imela pri prejsnjih tabletih. Lubija si nic manj ne zelim…ampak sem ugotovila, da to ni povezano s tableti, ampak je odvisno od tipcka :-)))
Edino obcasno se mi pojavi izcedek med menstruacijama, kar se mi prej ni nikoli dogajalo.

Logest izsušijo, tako da sem menjala nazaja na Femoden, so ful boljše, in tudi pri menstruaciji ni krčev.. in kg grejo pridno gor pri Logest, poznam dosti žensk, ki se pritožujejo, ampak je odvisno od vsake posameznice..

jst jemljem femoden že 4 leta in nimam nobenih težav….še menstruacija se mi je uredila 🙂

Femoden sesto leto, do zdaj vse super, teza, vse ok. Pred kratkim sem si parkrat izmerila pritisk, imam povecanega, vec kot 130, in nekako bom verjetno morala prenehat z jemanjem..

Kaj pa Yarina? Ima katera ze izkusnje?

z to učinkovino Yarina so imeli na začetku ful težave s stranskimi učinki, ne vem kako je sedaj

Jaz jih imam prvi mesec in zaenkrat še ni nobenih stranskih učinkov,tako kot so bili pri drugih tabletkah.

Jaz sem jemala Femoden in je blo drugač vse v redu razen to, da si nisem več želela sexa…Popolnoma sm se ohladila do fanta. Zato sem jih nehala jemat, pol se je pa vse normaliziralo.

Kaj pa tromboza? Je ze imela katera resne probleme zaradi kt?

Tut jst že drugo leto jemljem Logest pa nisem imela do zdej še nobenih težav.

Tudi sama jemljem Logest in opazam, da odkar jih jemljem, imam res noznico bolj suho. Pac uporabljava malo vec sline, pa je 😉

BREZ PROBLEMOV, KAR SE MENE ,LOGESTA IN FANTA TIČE!
LP

Za Logest ne vem, jaz uporabljam Diane 35 že dve leti in sem ful zadovoljna. Nobenih problemov.

Anuska jaz imam trombozo…zaradi KT (Diane)…sem ravno iz bolnice…tega ne zelim nobeni…sami problemi nastanejo…povijanje noge najmanj 1 leto, bolecine, otekanje noge…=(

Ma trombozo lahko dobiš tudi če ne jemlješ KT.

Jaz sem jemala Logest, pa mi je na začetku odgovarjal, zdaj pa več ne, sem mela čisto zmešan menstr. cikel, enkrat je bla menstruacija, enkrat ne, pa krči so se mi vrnili, ki sem jih mela pred jemanjem, tko da zdej jemljem prvi mesec Yarino, zaenkrat je o.k., sicer je pa pravi efekt viden šele čez čas, majo pa te kt ful progesterona kar 3 mg, druge tabletke tam okrog 0,75, tko da zarad tega ni zadrževanja vode v telesu. Šapica, kakšni stranski učinki pa so bli na začetku.
Tem tabletkam tko ni čist 100% za zaupat in se odločiš za ali proti, odvisno od učinkov.
A ma kera težave s candido zaradi jemanja kt?
lp, neli

Jaz jemlem diane -35, brez problemov, imam samo bolj čisto kožo kot prej.

jemljem diane 35 že štiri leta pa nimam nobenih problemov.

baby blue kako se ti je pa pojavila tromboza? Kar naenkrat ali si imela ze prej kaksne tezave…povecane trombocite itd? Kaksni so prvi znaki tromboze…saj vem, povsod pise kako in kaj ampak me zanima kako je bilo pri tebi? Ali so trombozo res povzrocile Kt? Jaz imam Yarino in mi je zaenkrat o.k.

strelica res lahko trombozo dobis tudi ce KT ne jemljes…tiste ki so podvrzene hitremu strjevanju krvi jih lahko dobijo pa tudi zaradi jemanja KT!in to se je na zalost zgodilo tudi meni!v bolnici so mi rekli da na vsake toliko casa sprejmejo kaksno mlado punco s taksnim primerom (jaz jih imam 21…KT pa sem jemala kaksna 3 leta)!prvi znaki so bili…najprej bolecine v levi nogi…cez kaksen dan mi je zelo zatekla in bolela, dobila sem vrocino in oblezala v postelji…najprej sem mislila da gre za kaksno virozo, ki je povzrocila infekcijo na nogi…tudi dezurni zdravnik, ter internist v bolnici sta me tolazila, da verjetno ni nic druga…ultrazvok pa je pokazal nasprotno – venska tromboza.

Sicer pa se pozanimajte pri starsih ali je kdo od njih ali bliznjih sorodnikov imel taksne probleme, ker je ta bolezen tudi dedna…ceprav nobeden od mojih ni imel taksnih tezav…in v taksnem primeru bi svetovala posvet pri ginekologu…sicer pa on tako ali tako na zacetku preden KT predpise to mora vprasat in tudi za druge bolezni, ki jih lahko dobis z jemanjem KT…

Mene je ginekologinja prvič vprašala če imamo v družini kakšen primer tromboze. Če bi imela ne bi dobila KT.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close