KT
Jaz sem jemala Logest, pa mi je na začetku odgovarjal, zdaj pa več ne, sem mela čisto zmešan menstr. cikel, enkrat je bla menstruacija, enkrat ne, pa krči so se mi vrnili, ki sem jih mela pred jemanjem, tko da zdej jemljem prvi mesec Yarino, zaenkrat je o.k., sicer je pa pravi efekt viden šele čez čas, majo pa te kt ful progesterona kar 3 mg, druge tabletke tam okrog 0,75, tko da zarad tega ni zadrževanja vode v telesu. Šapica, kakšni stranski učinki pa so bli na začetku.
Tem tabletkam tko ni čist 100% za zaupat in se odločiš za ali proti, odvisno od učinkov.
A ma kera težave s candido zaradi jemanja kt?
lp, neli
strelica res lahko trombozo dobis tudi ce KT ne jemljes…tiste ki so podvrzene hitremu strjevanju krvi jih lahko dobijo pa tudi zaradi jemanja KT!in to se je na zalost zgodilo tudi meni!v bolnici so mi rekli da na vsake toliko casa sprejmejo kaksno mlado punco s taksnim primerom (jaz jih imam 21…KT pa sem jemala kaksna 3 leta)!prvi znaki so bili…najprej bolecine v levi nogi…cez kaksen dan mi je zelo zatekla in bolela, dobila sem vrocino in oblezala v postelji…najprej sem mislila da gre za kaksno virozo, ki je povzrocila infekcijo na nogi…tudi dezurni zdravnik, ter internist v bolnici sta me tolazila, da verjetno ni nic druga…ultrazvok pa je pokazal nasprotno – venska tromboza.
Sicer pa se pozanimajte pri starsih ali je kdo od njih ali bliznjih sorodnikov imel taksne probleme, ker je ta bolezen tudi dedna…ceprav nobeden od mojih ni imel taksnih tezav…in v taksnem primeru bi svetovala posvet pri ginekologu…sicer pa on tako ali tako na zacetku preden KT predpise to mora vprasat in tudi za druge bolezni, ki jih lahko dobis z jemanjem KT…
Forum je zaprt za komentiranje.