KT Logest
ja jaz jih bom zdele jemala že skoraj celo leto.Zaenkrat nisem opazila kakšnih posebnosti, razen tistih ki pridejo z jemanjem vsakih KT. Npr. krajše mesntruacije (prej 10 dni zdej pa 5 dni). Baje da je tako prav. Ob prvem jemanju pa sme imela občasne izcedke ki pa so potem izginili. Tako je zaradi prilagajanja.
Jaz jih jemljem že skoraj tri leta in je vse OK.
Tabletke so zunaj že kar nekaj časa, le od začetka jih je bilo treba plačevati in so jih manj predpisovali.
Prej sem jemala Cilest in Minulet pa so mi te najbolj všeč, ker imajo najmanj vpliva na moje glavobole.
Krčev ob M nimam, nisem se zredila in jih dobro prenašam (razen prve tri mesece v času prilagajanja – v času prilagajanja pa sem imela z vsemi KT težave, ker sem imela blazno občutljivo kožo, sicer se pa že po naravi abnormalno žgečkljiva (v negativnem pomenu))…
Kar pogumno, da bodo užitki večji.
Jst sm jih jedal leto in pol in me je ful trebuh bolel po njih pa še apetit so mi blazno povečale. Zdej sm tri tedne brez njih in vseh simptomov je konc, je pa tut fajn ker majo tko mal hormonov, da niti mozoljev nism dubla, kot npr pri Minuletu, kjer sm bla še tri mesce vsa mozoljasta, ko sem nehala z njimi.
Vsaka pač drugače reagira na tablete, tko da ni zagotovila, da ti bodo katere pa sigurno vredu, boš mogla probat.
LP
Forum je zaprt za komentiranje.