Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kt in nosečnost

kt in nosečnost

Pozdravljene!

Ali se je kateri izmed vas zgodilo, da je zanosila ob jemanju kontracepcijskih tablet. Namreč men se je zgodilo, da sem 7. dan pozabila vzet tabletko, potem sem mela tisti dan spolni odnos, nezaščiten, drug dan pa sem zagledala, da sem pozabila vzet!!! Šla sem h ginekologinji, ki mi je sicer rekla, da je majhna verjetnost, ampak da pa je možno. Od takrat sva s partnerjem imela odnose s kondomom, zdej pa me je že mal strah, kaj bo iz tega. Prosim za odgovore, hvala in lep dan žena vsem skupej,

E:))

Po mojem je možnost zanositve majhna.

Meni so rekli da če enkrat pozabiš vzet tabletko da lahko naslednji dan vzameš dve,vendar to ni dobro prakticirat,le če pozabiš,..pa mislim da ni možnosti da zanosiš…

To se je meni tudi zgodilo,da sem pozabila vzeti tabletko pa sem imela spolne odnose brez zaščite,ampak ni bilo nič narobe potem..

🙂

Jemanje dvojnega odmerka naslednji dan nima nobenega smisla.
Zanositev na dan pozabljenega odmerka je pa toliko verjetna kot ob rednem jemanju, saj bi do nastopa ovulacije trajalo več kot 48 ur, kolikor preživijo spermiji, pa tudi ovulacija sama ni verjetna, če si takoj naslednji dan spet začela jemati tablete.
LP

Meni se je zgodilo,da je počil kondom…poklicala sem svojega ginekologa,ki mi je dal dve KT tabletki.Eno sem vzela takoj,drugo čez 12 ur.Kakorkoli…menstruacija je prišla normalno.

lp,
Kaja

Tole verjetno ne bo tisto, kar bi želela prebrat a vendar. Moj fantek je srečni 2% pri tabletah. Redno sem jih jemala, nič pozabila, nič bruhala ali kombinirala z drugimi zdravili pa imam danes najboljšega, najlepšega in sploh naj fantka na svetu. Nobena kontracepcija ni 100%.

Se mi je to ta mesec 2x zgodilo, da sem jo pozabila vzeti, pa sem jo vzela drugi dan zjutraj. Pa sem danes dobila menstruacijo. Torej vse o.k. Upam, da jo dobiš tudi ti.

Sporočam vam, da sem dobila menstruacijo, sem bla tako vesela … No, sej sm bla drgač kar potihem zihr, da ne bi smel kej ratat, ampk nkol ne veš …

Hvala vam za odgovore in vsem skupej lep skončen dan :))) E

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close