KT in koža
Jaz sem nehala novembra in sem bila polna mozoljev – po obrazu ramenih spredaj in hrbtu.Pa sem se naveličala in šla h kozmetičarki. Razložila mi je , da je to neravnovesje hormonov, ki se šele počasi odpravi, nekako pol leta po nehanju pa je šele najhujše. Očistila mi je kozo in kupila sem švicarke proizvode za nego – in po enem tednu je rezultat presenetljiv, po obrazu 1oo procentov bolje.je pa tako, da se zdaj malo nadzorujem in ne kar vsepoprek stiskam kot prej.
Lp
Sama sem KT prenehala jesti ze pred dobrim letom, pa se mi menstruacija sele zdaj umirja – nekaj casa je kar nisem imela, nato na 2, 3 mesece, potem na dva in sele sedaj lepo mesecno.
Kozo imam veliko slabso kot v puberteti in kljub vsem moznim ukrepom – izboljsanja zaenkrat ni. Vse bolj se nagibam nazaj h KT, po drugi strani pa si mislim, da bom ze premagala te svoje ponorele hormone!
Verjetno je pa pri vsaki zenski drugace…
Lp!
Zdaj ste me totalno prestrašile!!!!! Vse ste dobile mozolje????
Jaz sem jih nehala jemat pred kakimi 14. dnevi, do sedaj še nisem opazila spremembe in UPAM, da je ne bom. Je kaka preventivna krema? Kaj če bi že zdaj začela uporabljati normaderm, je kakšno upanje, da mozoljev ne bi bilo? Pa če bi že nastali, bi potem izginili, če spet začnem jest KT?
Kaj naj? Nikoli nisem imela mozoljev. Kaj pa ve ste jih imele preden ste začele s KT?
GROZA!!!!!!!!
ina.
Tudi mene je zdaj zagrabila panika! Nameravam jih namreč nehat jemat, ker bi počasi rada zanosila. Zdej ste me pa kar prestrašile…Sicer bi se pa strinjala, ker vem, da so je meni na začetku jemanja full izboljšala koža. Pa imam drugače mešano, pa mastno, pa občutljivo, vse živo.
Kot ste nekatere že napisale, ja Normaderm baje zelo uredu, samo nekaterin se delajo “svaljki” po obrazu, ko se hočejo napudrat. A je to res?
Forum je zaprt za komentiranje.