Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek KT in koža

KT in koža

Živ!

Pred 2 mesecoma sem prenehala z KT.
Groza kakšno mam zdej kožo, kot kaka pubertetnica.
Zanima me a ste tudi druge imele te težave in kolk časa je to trajalo.
Razmišljam, da bi jih spet začela jemati … samo enkrat jih pač ne bom več a ne?

Prosim prosim za vaše izkušnje
M.

Jaz sem nehala novembra in sem bila polna mozoljev – po obrazu ramenih spredaj in hrbtu.Pa sem se naveličala in šla h kozmetičarki. Razložila mi je , da je to neravnovesje hormonov, ki se šele počasi odpravi, nekako pol leta po nehanju pa je šele najhujše. Očistila mi je kozo in kupila sem švicarke proizvode za nego – in po enem tednu je rezultat presenetljiv, po obrazu 1oo procentov bolje.je pa tako, da se zdaj malo nadzorujem in ne kar vsepoprek stiskam kot prej.

Lp

Hvala za reply.
Sem res grozna … kar cvetim … noro. Mislim, da bom kar začela nazaj s KT, samo kaj, saj imam tudi menstruacijo čisto zmešano oz. jo sploh nimam.
Ne vem, kaj bi … mogoče bi pa šla res najprej h kozmetičarki.
Hvala in lep pozdrav vsem! M.

Jaz sem tudi nehala novembra in se mi zdi, da se koža sedaj počasi umirja – je bilo pa res grozno. H kozmetičarki itak hodim enkrat na mesec, kupila pa sem si še Normaderm in se zdi, da tudi pomaga (ali pa se samo tolažim…..)

naj se jaz pristavim loncek: sm že pisala na to temo, da sm tut kr naenkrat postala najstnica:) v najhujši puberteti, ko sm končala s tabletkami … po 4 mescih se mal umirja, a pred menstr. mozolji ful napadejo
pa tut jaz upam na bolje:)

Jaz sem imela podobno težavo, ko sem nehala jemati Diane 35, ko sem pa presedlala na Logest in potem nehala jemati, je bilo veliko bolje… seveda pa čas tudi naredi svoje…

Poznam problem. Meni so se (moram potrkat) zaenkrat umirli. Sla sem v lekarno po Dalacin T (to je blo edino, ki mi je kdaj pomagalo, ko sem mela izbruh), pa normaderm kremo sem kupla, ker mam drugace full suho kozo. Po enem tednu skoraj vec ni sledi.

Sama sem KT prenehala jesti ze pred dobrim letom, pa se mi menstruacija sele zdaj umirja – nekaj casa je kar nisem imela, nato na 2, 3 mesece, potem na dva in sele sedaj lepo mesecno.
Kozo imam veliko slabso kot v puberteti in kljub vsem moznim ukrepom – izboljsanja zaenkrat ni. Vse bolj se nagibam nazaj h KT, po drugi strani pa si mislim, da bom ze premagala te svoje ponorele hormone!
Verjetno je pa pri vsaki zenski drugace…

Lp!

Zdaj ste me totalno prestrašile!!!!! Vse ste dobile mozolje????
Jaz sem jih nehala jemat pred kakimi 14. dnevi, do sedaj še nisem opazila spremembe in UPAM, da je ne bom. Je kaka preventivna krema? Kaj če bi že zdaj začela uporabljati normaderm, je kakšno upanje, da mozoljev ne bi bilo? Pa če bi že nastali, bi potem izginili, če spet začnem jest KT?
Kaj naj? Nikoli nisem imela mozoljev. Kaj pa ve ste jih imele preden ste začele s KT?

GROZA!!!!!!!!

ina.

ina.

Tudi mene je zdaj zagrabila panika! Nameravam jih namreč nehat jemat, ker bi počasi rada zanosila. Zdej ste me pa kar prestrašile…Sicer bi se pa strinjala, ker vem, da so je meni na začetku jemanja full izboljšala koža. Pa imam drugače mešano, pa mastno, pa občutljivo, vse živo.
Kot ste nekatere že napisale, ja Normaderm baje zelo uredu, samo nekaterin se delajo “svaljki” po obrazu, ko se hočejo napudrat. A je to res?

Živ. Rada bi napisala, da niti v puberteti nisem imela problemov (velikih) s kožo, zdaj pa sem grozna. Sem pa se odločila, da bom kar mal potrpela. Prej ko slej se bo menda stanje izboljšalo.
No, pa pravijo, da so KT ful in super in … zakaj pa imamo potem ko prenehamo toliko problemov?

tut jaz nism mela moyoljev pred KT, potem pa kr naenkrat … ampak se mi zdi, da se zdaj vseeno stanje umirja
vsaka reč ma slabe in dobre strani …

Po mojem je potebno nekaj časa, da se zadeve postavijo na svoje mesto.
No jaz sem imela velike težave s kožo, pa so mi kontracepcijske predpisali, da bi se mi koža uredila. Malce se je,vedar je po prenehanju stanje eneko, ne pa slabše.
Strinjam se, da so tabletke dobre,ampak samo ko jih jemlješ.
lp

Ja (vsaj pri meni je bilo tako). Jaz normaderm uporabljam se samo zvecer, zjutraj pa vlazilno kremo za pod puder.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close