Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style KT – celulit ????

KT – celulit ????

Imam eno vprašanje za strokovnjake oz. izkušene (ozaveščene):

Pojavil se mi je grd celulit, ki ga bom verjetno s težavo spravila s sebe. Z odrekanjem vsem dobrotam sem že začela, drug teden grem h kozmetičarki, da vidimo, kaj se da še narediti….
skratka – celulit!!! In moje vprašanje: prijateljica je prepričana, da so za to krive (tudi) kontracepcijske tabletke (jem Diane 35). A je to res možno, da se zaradi tega pojavi več celulita? Diane 35 jaz drugače jemljem že kakšnih 6 let (od 1.letnika SŠ), ker sem imela zelo neredno menstruacijo in sem jih morala jesti, da so se hormoni porihtali. Tudi za kožo na obrazu mi zelo pašejo, ker imam takoj manj mozoljev oz. skoraj nič, ko jih jem. Sem vsem tudi že nehala, pa je bla kriza – mozolji! Zdaj pa me resno skrbi, če je tole povezano tudi s celulitom in apetitom, da se mi luštajo sladkarije??? Je možno, da jih jem enostavno predolgo in bi morala nehati kljub mozoljem, ki pridejo potem in neredno menstruacijo??? Pa še zaščito potrebujem…. čeprav ok, temu bi se nekako še odrekla, sej se da drugače paziti.

Za kakršne koli info bom zelo vesela!!!! Hvala!

P.S: A ve katera, kako se najhitreje, do morja, vsaj malo znebiti tega celulita???? nekateri pravijo tako, drugi drugače… :-/

Pozdrav!

Točno kako delujelo tablete, bi bilo najbolje pogledati v navodila in povprašati še zdravnika.Tako bi več vedela o delovanju tablet!
Glede celulita pa je takole, Zelo je trdovraten, zato je treba delati na vseh področjih( piti vodo, se veliko gibati, paziti na prehrano),v koz. salonih se različno sposrijemo z to nadlogo.Pri nas vemo, da so čudeži samo pri kirurgih, kozmetika lahko samo izboljša stanje novega celulita, ki se ni zastaran, in izboljša videz kože, da je bolj gladka, napeta, celujit je manj viden!Pri nas baziramo na tem, da moramo kožo domro prekrvaviti innn jo tudi premasirati, tako se da zadebeljeno tkovo prečisti in lepse izgleda!
Terapija traja eno uro, stane 5300 sit, največ 3 se jih lahko naredi na teden, če se jih vzame v terapiji deset, imate zadnjo zastonj!Terapija je zelo močna in ima dobre rezultate!lp!

Dopust salona Cosmetic line je letos: 23. 6.-9. 7. in 29. 7. – 15. 8., v tem času bo salon zaprt!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Najlepša hvala za odgovor!!! Žal sem daleč iz od LJ, zato bom šla kar k naši kozmetičarki, ponudila mi je dve vrsti: ali lipolit cecropije ali pa neko novo hladno terapijo, prva stane 3700 sit in traja eno uro, druga pa pol ure in 3000sit, obe sta enako efektivni, je rekla. ne vem, kaj mi bo bolj priporočala, ko bo ocenila stanje…

v glavnem pa tudi sama vem, da je najbolj efektivna kakšna liposukcija, vendar za to niti približno nimam denarja. žal:-( pa tudi razna tveganja obstajajo, sem veliko prebrala, pa se tudi malo bojim bolečine in brazgoti, ki utegnejo ostati. kakšno je pa vaše mnenje o teh zadevah?

Včeraj sem bila prvič v salonu letos in mi je kar rekla, da je treba anredit to kuro, 8-12 krat, drugače nima smisla. Je pa to izgorevanje s hlajenjem. Namazala me je z nekim hladilnim gelom, povila pa s povoji, ki so tudi prepojeni z neko snovjo, potem pa sem se vlegla na mizo in me je še povila v prozorno folijo in pokrila v koco. Pol ure sem ležala, hladilo je kot hudič, res, prav mraz, ampak baje pomaga, imam pa to vsak drugi dan.

Imate s to zadevo morda kakšne izkušnje?

Pozdrav!

Ne morem vam odgovoriti, sa ne vem za katero terapijo točno gre.Menim ,da nekaj bo pomagala vsaka v salonu saj so profesionalne linije močne, samo doma morate biti še čim bolj pridni, pa vam rezultat ne pobegne.S telovadbo in pravilno prehrano pa morate nadaljevati tudi po terapiji!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Pozdrav!

Menim, da je bolje se s tem spoprijeti na čim bolj naraven način in se hkrati zavedati, da je treba spremeniti malo način življenja!Jesti je treba z glavo in se čim več gibati.V salonu boste dobila spodbudo za naprej, saj rezultati res pomagajo, da še naprej vstrajamo.Vsa odrakanja pri prehrani in trud pri telovadbi, terapije v salonih, vam bodo brez rizika prinesle trajne rezultate, način življenja in skrb za telo bodo prešli v navado in šele to se vam bo obrestovalo za celo življenje!

LP!

Hja, se trudim. Izogibam se sladkarijam, dosti hodim, kolesarim tudi nekaj, ko je čas, pijem tudi, ker je vroče zunaj…:-) zdaj sem bila dvakrat in se še nič ne vidi, je verjetno še prehitro. Jaz tudi ne vem kako se reče, je v glavnem tole zelo hladilno. Ona me namaže z eno takšno živo zeleno hladilno zadevo, ki vsebuje alge in razne arome… potem me ovije v ene mokre povoje, ki spet neko zadevo vsebujejo, da potem oboje skupaj bolj učinkuje, potem pa se vležem, me pokrije s folijo, rjuho in koco ter ležim pol urce, na koncu me obriše in namaže še z nekim lotionom za telo, da bi še dlje učinkovalo.

Mene pa zanima, kje bi lahko potem sama kupila tako močen preparat, kot jih imaste v salonih, da bi čez celo leto vzdrževala tole z domačo nego? Vem, da v grogerijah ni tega menda, ne?

Pozdrav!

Najbolje bo, da se obrnete na svojo kozmetičarko, saj ponavadi ima pripravljen tudi proizvod še za domačo nego, prav od te terapije, ki jo sedaj izvajate.Profesionalnih proizvodov pa se za domol ne dobi, da ne bi prišlo do zlorab in nepravilne uporabe!Za telo je dovolj enkrat do dvakrat letna terapija v salonu, bolj se priporoča njeno vzdrževanje 1-2 mesečno, ter spremeniti način življenja tudi po terapijah, ne samo med terapijo!

LP!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close