ksn juznjak za pogovor?
Kaj praviš na tale komad❓
donporleone, 19.12.2021 ob 13:02
Kaj praviš na tale komad❓
tud take so mi usec 🙂
ta je pa moj najljubsi
dolgolaskica, 19.12.2021 ob 14:04
ta je pa moj najljubsi
Opa prljavci to pa je prava stvar, lahko bi razpravljali na badnje veče, heroj ulice, mojoj majci, marina, uzalud vam trud…
dolgolaskica, 19.12.2021 ob 12:56
temu se rece muzika in legende
0:47
Ako več stavljaš put me zove, stavi original od Halida, jednog i jedinog!
S Perotom Martićem bi lahko igrice skupaj igrala in chatala, lahko si gostja kot Ksenija Kranjec, če imaš onlyfans:
dolgolaskica, 19.12.2021 ob 14:00
kasni naci…
a k poslusate tujo anglesko je pa ok?
ljubosumje slovencev brez meja
Kakšni naci?
Ti imaš nek večvrednostni kompleks. Živiš v državi, a preziraš njene državljane (oziorma vsaj takrat, ko malo trolaš po forumu).
Nasvidenje. Pa upaj, da se ne srečamo v živo kdaj slučajno.
Win-win, 19.12.2021 ob 15:15
Kakšni naci?
Ti imaš nek večvrednostni kompleks. Živiš v državi, a preziraš njene državljane (oziorma vsaj takrat, ko malo trolaš po forumu).
Nasvidenje. Pa upaj, da se ne srečamo v živo kdaj slučajno.
Mal se umiri z groznjami
1) prvo ne obracaj besed
Nikjer nisem rekla nic cez slo drzavljane,sm pa rekla da so mi vsec bolj juznjaki kot slovenci,isto kot da bi ti rekel da so ti bolj vsec latinke kot slovenke.
Malo se umiri pa ne prikazuj me kot slabo ker ocitno ne maras juznjakov .
Ocitno nimas samozavesti da se spravljas na zensko ker je rekla da so ji bolj vsec juznjaki kot slovenci.
Kje je problem?
Ne vidim ga
adijo
Ajede, baki sine, udri brigu na veselje: https://youtu.be/Vw9UpnBWKi8
Win-win, 19.12.2021 ob 15:49
Jaz nimam nobenega problema z katerimkoli narodom.
Imam pa problem z provokatorji, ki se zajebavajo iz države, prebivalcev in ma obtožujejo, da sem neki nacist.
Lep dan, se je res nesmiselno ukvarjati z takimi kot si ti.
Tud jst ne
Ne deli tezav ker jih ni.
Nacionalisti pa so vsi ki majo kakrsne koli probleme z drugim narodom,kar pa ga js nimam.
Debata okoli tega zakljucena .
Nika436, 19.12.2021 ob 15:59
Ena južna, si to ti?
Težko najdeš dve enako plitki.
Nimam pojma kdo je to.
Ce si pismena je dost objav kjer je vidno da sm slovenka tko da nism v nobenem pogledu ena juzna
drugo kar je..
Si dobr primer zakaj zenska ni primerna za zensko druzbo…
Delujes mi mosko ritolizniska,kar pomeni da rada ponizujescm zenske,da sebe prikazes v boljsi luci pred moskimi,in takih je pooolno.Jeba je ce nimas samozavesti,da mores druge ponizevat,da sebe gor dvigas,in to ljudi,ki jih sploh ne poznas …torej…glede plitkosti ne bomo,zame po mojem obcutku ki nikoli ne vara,si dalec od karakterno dobre osebe ?
Lp
Forum je zaprt za komentiranje.