Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ksenija Horvat

Ksenija Horvat

Gledam Intervju s Ksenijo Horvat, pa me zanima, če kdo ve, koliko je stara ta voditeljica?  Na Wiki najdem samo študij in delo, ampak glede na videz me zanima starost.

BTW – zadnje čase se barva na sivo, obenem ji na levi strani glave lasje še vedno sevajo rumeno, kar jo poleg tega da zgleda stara dela še smešno.  Ne vem, zakaj ji stilisti ne popravijo frizure ali jo pošljejo k frizerju?

Torej, starost me zanima, če kdo ve?

Stara 50-52.

Meni zgleda med 55 in 60.

Zgleda okrog 60, je pa kakšnih 8 let mlajša.

Rojena je 3.aprila 1971

Pametna punca, res ne vem kaj je videla na tistem smušenem Petrovčiču z Mladine.

Odgovor na objavo uporabnika
Bchhfnnskm, 05.09.2023 ob 08:49

Pametna punca, res ne vem kaj je videla na tistem smušenem Petrovčiču z Mladine.

Je spet z njim?

54 let steje

Pred leti je bila z nekom iz RTV. Ne vem, če je še.

z Janezom Lombergerjem

lol

misliš, da se barva na sivo? ??

cel kup žensk se odloči, da bodo šle na naravno sivo barvo las, ampak traja vsaj eni dve leti, da barvani lasje izrastejo.

23.08.1977

Anonimno 6016, 05.09.2023 ob 11:34

z Janezom Lombergerjem

Saj je še z njim.  Lombergar se je kurbal z njo, ko je bil poročen z Barbaro Volčič, takrat Lombergar.  Volčička ju je zasačila v družinskem vikendu na Krasu.

Ona naj bi bila Petrovčič Ksenija in je direktorica RTV Slovenija, mar ne .

Ta datum je preveč mladosten-ima več kot 46 let.

lombi, 13.12.2023 ob 11:53

Saj je še z njim.  Lombergar se je kurbal z njo, ko je bil poročen z Barbaro Volčič, takrat Lombergar.  Volčička ju je zasačila v družinskem vikendu na Krasu.

Obdelov jih pa je ta Lombergar?.  Tolk lep desc pa sper ni no?.   A ni tud Lekšetko obdeloval?  Una je šla čist v pozabo .   Ja kraševci sosedje  so zašpecal da hodi to tja pajsat in jih je Volčička dobila ?

Koorbeer, 13.12.2023 ob 12:39

Obdelov jih pa je ta Lombergar?.  Tolk lep desc pa sper ni no?.   A ni tud Lekšetko obdeloval?  Una je šla čist v pozabo .   Ja kraševci sosedje  so zašpecal da hodi to tja pajsat in jih je Volčička dobila ?

Ne, Lombergar ni bil nikoli lep, saj vsi vemo kako zgleda.  Je (bil) pa precej premožen in tudi vpliven na rtv, zato je lahko dobil vsako babo.  Pa saj tista golšasta voditeljica Ana ki je ujela Pirkija v njegovih starih letih….misliš da se mu je nastavila zaradi njegove lepote?  Tako se pač pride na rtv sli pa višje prerine, odvisno.

Tavčarco je tud pajsal?!! …   neeee……. a ni njo Srečko Prijatelj x istrefi/bektishi…ali kar koli je že bil predno se je preimenoval .  Lombergar koliki se spomnim je Tajdo Lekše,  že po cajtngih bilo kao kako pričakuje naraščaj  itd  potem sta pa imela nek karambol in še osebni kreš veze…  …

Res je. Njegova žena (Judita Zidar, igralka) ju je zasačila, ko se je predčasno vrnila domov, ko sta v spalnici ordinirala. Zakon je šel v franže, Horvatova je pa zelo prosperirala na RTV. Je brihtna res, a tudi pokvarjena. Take ni za imet.

Micka473, 13.12.2023 ob 14:59

Res je. Njegova žena (Judita Zidar, igralka) ju je zasačila, ko se je predčasno vrnila domov, ko sta v spalnici ordinirala. Zakon je šel v franže, Horvatova je pa zelo prosperirala na RTV. Je brihtna res, a tudi pokvarjena. Take ni za imet.

NE!

Lombija in Horvatovo je našla Barbara Volčič, ki je bila z njim poročena!

https://novice.svet24.si/clanek/zabava/546de6c0221fd/sem-so-vodilni-na-rtv-ju-vodili-svoje-ljubice

U sorry, res je, sem pobrkala totalno.

My bad!

Ja, Lombergar je bil celo v.d. direktorja, zato so babe rinile za njim.

Pa saj se je tudi za tegale Petra Gregorčiča govorilo, da podira po hiši, je bil cel stok pa jok med honorarkami ko je odhajal… ima pa doma en kup otrok, zgleda da se ima za pravega plemenskega bika.

Je bila moja sošolka v osnovni šoli…,jaz sem enkrat ponavljal,tako da je pol rojena 1978.

Dajmo si nekaj stvari razjasnit, nepomembno je, kako neka glupa voditeljica izgleda… en je celo zapisal tukaj, da je pametna, a pokvarjena?

No, ja… TV je namenjen namernemu poneumljanju ljudi. Sem spadajo PRAV VSI NOVINARJI. Tudi KH. A tega res še vedno ne kapirate? RTV je samo za razstrelit in bojkotirat, tako kot Nora24.

Zdaj pa resničen dogodek. Še pred začetkom korona-natega sem gledal film o novinarstvu Voice of the people Joseph Pulitzer na našem židovskem inštitutu.

Imeli so neko kvazi debato, ki jo je moderirala Ksenija Horvat (Lomby, Petrovčič, whatever). Že takrat, 05. 03. 2020!!! niso dopustili nobene debate. Delali so se neumne – do konca. Celotna laž in nateg in prevara je bila NAČRTOVANA DO POTANKOSTI!!!

Jaz sem že takrat razumel, da gre za prevaro in korucpijo izjemno velikih razsežnosti. Še posebej debilen je bil nek FDVjev napihnjenec asistentek pizdunski debilček Amon Prodnik. On sploh ne bi debatiral, tako je rekel. Preklete budalo, omejeno, prodano.

Toda nekaj jim je treba priznati – vi, ovce zabite jih še vedno podpirate in plačujete, čeprav se vam smejejo u faco…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close