Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KRVODAJALSTVO – Izola

KRVODAJALSTVO – Izola

v Izolski bolnici sem že dajala kri, ne spomnim pa se več, katere dni v tednu sprejemajo krvodaJALCE. zANIMA ME PREDVSEM, ČE JE TO PETEK ALI PONEDELJEK ? !
Hvala ZA ODGOVOR- e

******************************************************************************************************** Je juho polil pa jih je slišal : a zdej si pa sit, k boš lačen ...

V Izoli lahko darujete kri vsak torek na transfuzijskem oddelku SB Izola, Polje 35, od 7.30 do 12. ure, četrtek od 7.30 do 11. in od 13.do 16.30 ure in petek od 7.30. do 12. ure. Tel. (05) 660-62-30

A prideš v Izolo?

ja draga Kitty, vsak petek . Pa ko bo sila, si bom še en dan izrednega dopusta na takle način prislužila ….
Ti bom prav kmalu čestitko prinesla , morda celo osebno izročila :-)))) NO, z vsem žavbami smo namazani nordgorenci – v avgustu ti lahko nudim prenočišče, reci le z besedo 🙂

******************************************************************************************************** Je juho polil pa jih je slišal : a zdej si pa sit, k boš lačen ...

Ta osebno bi me pa zelo razveselil :-)))

July, ravno prav, trenutno krvi zelo primanjkuje. Jaz sem bila prejšnji teden, to že 5x, sem kar ponosna nase 😉

Aja, pa potne stroške boš dobila. Kar povej, od kod si, po mojem ti bodo dali vsaj 5 evrov :))

Malica pa je porazna. Ali dve klobasi ali sendvič, ter sadje. Včasih so dajali kislo zelje, klobase, kozarec rdečega vina 🙂

ja, sem bla prav presenečena, k sem kri dajala februarja, pa mi je na sprejemni ( meni nič, tebi nič ) dala 1 600 sit. Halo, pa še opravičila se je, da povrnejo potne stroške le do Postojne. Ma hvala sem rekla, niti to nisem pričakovala. Kar se klobase tiče, pa sede, itaq

Da bi pa mimogrede napisala HVALA, ker sem namesto tebe našla informacijo, to bi bilo pa že preveč, a ne?

Hvala gospa Googlova
NAJLEPŠA HVALA 🙂 Lep dan tudi Vam

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close