Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Krvavo

Krvavo

Na tistem forumu, k zdravnica odgovarja, mi noče prilepit post-a. Če je katera zdravnica izmed vas – danes zjutraj sem imel krvavo blato, pa me zanima, kaj naj naredim?

Zdravnica ti bo post prilepila čez vikend,krvavo blato pa je lahko zaradi uživanja rdeče pese,počene žilice,hemeroidov.Če pa si zelo zaskrbljen,pa si daj pregledati črevo,vendar to no prijetno.
Lep pozdrav
Alenka

JOJ sm jest kreten!!! Rdeča pesa :)))) Jest sm pa že paniko zagnal. Rdečo peso sem jedu včeraj, zaradi antioksidantov.

HVALA

Abisal, tam kjer odgovarjajo zdravniki, se ne vidi takoj tvoj post, ker ga oni kasneje objavijo, ko nanj odgovorijo.

preiskava res ni prijetna, je pa vseeno še bistveno bolj neprijetno umret za kakim sranjem na črevesju, ki ga s preiskavo ki traja 20min laho najdejo in (morda) še pravi čas odstranijo.

Sara moja preiskava traja od pol ure do ure in pol odvisno kako gre skozi. Ja preživi pa se sigurno čeprav na določenih mestih kar boli. Je pa res da bolje da greš ker 99% rakov na črevesju je zaradi izrastlin oz polipov ki na začetku niti najmanj niso nevarni.
Rdeča pase pa ti naredi blato črno in včasih so tudi rdeče nitke vmes. Če je kri sveža potem gre za kakšno žilco, hemeroide ali pa kaj hujšega na danki. Če pa je črna kri pa je bolj visoko in takoj k zdravniku.
V tvojem primeru je itak kriva pese tako da brez panike.

Maša… pase, pese.. samo pesa ne, a? joke 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close