Krvavitev v nosečnosti
Anonimno 9337, 27.01.2022 ob 18:37
Zartrose izven profila, 27.01.2022 ob 18:32
U ja jst zavajam, ker je bilo tako kot je bilo pri meni-črno na belem. Kar ti verjameš ni moja stvar!
Daj ne vtikuj se v moje izkušnje, tole ni tema za tvoje frustracije in še za uno ki ti prikimuje v pljuvanju mene. Tvoje osebno žaljenje in spuščanje na ta primitivni nivo, pa ogromno pove o tebi-tudi malo nisi srčen človek, ker drugače ne bi imela izbruha kot ga imaš do mene. leprečna lažnivka!
In ni vsak ginekolog hkrati tudi kirurg!
Avtorica čuvaj sebe in svojega otročka.
Poglej jo. Ona raje okrona gineka za idiota kot da bi kdaj kaj priznala. Gospa je lepo povedala, da vsak ki specializira porodnistvo. Jemljes iz konteksta tipicno. Valda kimam. Ker te ima ze veliko folka tukaj gor cez glavo. Gospa ima prav, ce nekaj trdis potem to preveri. Ti imas diplomo kako se izgovoriti. In tole ni prvic, da si brcnila v temo. Se manj to, da karkoli priznas. Seveda ji kimam.
Pusti. Takih neumnosti pa že dolgo ne. Kot da smo v vrtecu. Mene je pogrelo priznam. Ni vredna tega. Dobro ve, da je brcnila v temo, ampak ponos jo muči. Ni dorasla temu. Ubogi njen mož.
Ooo kok smo zafrustrirani in ljubosumni, da je treba svoje frustracije še v taki temi spuščat! Boli mene kurac kaj si vidve o meni mislita niti me vajino ljubosumje in pametovanje ne zanima-NISEM TEMA TEME a vama je to jasno! revice ki tako hitro pokažeta kako sta ljubosumni name, vsaj v taki temi se zadržita!
?
Zartrose izven profila, 27.01.2022 ob 18:44
Ooo kok smo zafrustrirani in ljubosumni, da je treba svoje frustracije še v taki temi spuščat! Boli mene kurac kaj si vidve o meni mislita niti me vajino ljubosumje in pametovanje ne zanima-NISEM TEMA TEME a vama je to jasno! revice ki tako hitro pokažeta kako sta ljubosumni name, vsaj v taki temi se zadržita!
?
Vse za zadnjo besedo. Pateticno. Se kaj?
Ljubosumna? Ne vem kdo si, ne maram pa, da se kdo ušteje in ni sposoben stopiti koraka nazaj. Obrambni mehanizem prižgan s polno paro. Se bereš? Jaz sem priznala, da me je pogrelo, ti pa ne poveš ime ginekologa, ne odpiraš linkov, potem pa celo o ljubosumju in mojih frustracijah, napad na podlagi izmišljotin. Moje osebno mnenje je, da je to nezrelo. Ti živiš v svoji koži. Že veš, kako krmariš z njo. Meni nisi pokazala č od človeka. Z ljudmi tvojega kova ne želim opravkov. Dovolj podlage, da te ne bi želela spoznati. Pa lep pozdrav.
Zartrose izven profila, 27.01.2022 ob 18:46
in ona je mojega ginekologa, ki je izredno cenjen v tem svetu, označila za idiota! tako da malo previdno komu ti kimaš.. 😉
Prosila sem za ime in priimek in pripela nekaj člankov, ki vsebujejo mnenja ginekologov glede menstruacije v nosečnosti. Trda si kot oreh. Zate je noč dan, če boš to želela.
Glej glej da ljubosumnice še ne bodo nehale z osebnimi napadi?
Tvojim leporečnim zlaganim prošnjam nimam namena ustrežt. jaz sem tebe pozvala, da ne smeti v tej temi s svojimi frustracijami do mene!
Zdaj pa še dalje pihajta čez mene, jaz lažnive leporečnice preziram in vama sem že dovolj namenila časa.
Jaz sem stopila v temo, da podelim izkušnjo z avtorico, ker je iskala spodbudne besede preko izkušenj drugih, kar sem ji definitivno lahko dala iz svoje, vidve sta pa v njo vnesli napad name. namreč svoja prepričanja bi lahko podelila tudi tako, da se ne spuščata na osebni nivo. Ampak leporečnice tako delujete in takrat se pokaže, da ste zgolj leporečnice in ne dobrosrčne osebe. 😉
Zartrose izven profila, 27.01.2022 ob 19:02
Glej glej da ljubosumnice še ne bodo nehale z osebnimi napadi?
Tvojim leporečnim zlaganim prošnjam nimam namena ustrežt. jaz sem tebe pozvala, da ne smeti v tej temi s svojimi frustracijami do mene!
Zdaj pa še dalje pihajta čez mene, jaz lažnive leporečnice preziram in vama sem že dovolj namenila časa.
Jaz sem stopila v temo, da podelim izkušnjo z avtorico, ker je iskala spodbudne besede preko izkušenj drugih, kar sem ji definitivno lahko dala iz svoje, vidve sta pa v njo vnesli napad name. namreč svoja prepričanja bi lahko podelila tudi tako, da se ne spuščata na osebni nivo. Ampak leporečnice tako delujete in takrat se pokaže, da ste zgolj leporečnice in ne dobrosrčne osebe. 😉
Eno je podajanje izkusenj drugo trditve… Jap zavajas… Kako se motas. Nimas kancka sramu? Zavajas je tebe pozvala da se motis in da tvoje trditve niso prave, nato je bil kriv gibekolog, po njemu spet zavajanje, za zakljucek sva nori midvem pa tebi je krasno. Poglej se v ogledalo in se sooci s sabo. Res nisi dorasla.
amadeja123, 27.01.2022 ob 17:19
Živijo,ima katera izkušnje z krvavenjem v zgodnji nosečnosti, pa da se ni končalo slabo? Jaz sem včeraj zjutraj krvavela in mi je ginek. za tem potrdila nosečnost,utripek je bil viden. Sedaj imam kontrolo čez dva tedna mene pa razjeda iz vseh strani in skrbi, zakaj je prišlo do tega in kaj se bo zgodilo, čeprav vem, da mi tega nihče ne more povedati. Živčna vojna. Samo želim si slišati, kakšno pozitivno zgodbo z podobno izkušnjo 🙂
Razumem kako ti je. Tudi jaz sem to prestajala. Bilo je vse v redu in nosečnost je potekala bp. So pa meni v porodnišnici slovenj gradec povedali, da to niso menstrualne krvavitve. Tebi niso nič pojasnili? Mene so zelo tolažili. Sem pa pp naravi hudo panična in sem jokala, da je bil naliv, hehe.
Avtorica, menstruacija med nosečnostjo NI možna. To je tko kot brezmadežno spočetje. Absurd. Lahko pa da si imela 7.1. vgezditveno krvavitev, kar bi se lepo ujemalo z 6t nosečnostjo danes in je lar pogosta. Poguglaj.
Včasih so zdravniki površni ali se jim ne da razlagati in potem kar poenostavijo, samo da pacient ne sprašuje več.
V glavnem, to, da se je videl utrip je veeeliko bolj pomembna info kot krvavitev. Ko je 1x zaznan utrip je možnost splava veliko manjša, par %.
Revica, 27.01.2022 ob 19:19
Razumem kako ti je. Tudi jaz sem to prestajala. Bilo je vse v redu in nosečnost je potekala bp. So pa meni v porodnišnici slovenj gradec povedali, da to niso menstrualne krvavitve. Tebi niso nič pojasnili? Mene so zelo tolažili. Sem pa pp naravi hudo panična in sem jokala, da je bil naliv, hehe.
Ne žal mi niso nič pojasnili, le, da lahko maximum naredimo z zdravili,ki so mi jih dali, da če bo vse ok super, če ne, nimamo kaj drugega storiti. Še materinske knjižice nisem dobila,nič. Jaz sem bila pa itak v totalnem šoku, glede na krvavenje 7.1. sem imela namen test nosečnosti narediti šele naslednji teden,nikakor nisem pričakovala,da sem noseča že 6 tednov. Vsekakor sem bila vesela,me je pa nenormalno zaskrbelo zaradi krvavitev. Sedaj lahko le čakam 2 tedna na kontrolo in upam da bo do takrat vse ok in da bo tudi naslednji UZ brez posebnosti.
Še enkrat hvala vsem za mnenja,nasvete,izkušnje in vzpodbudo.
Forum je zaprt za komentiranje.