Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kruta resnica za ”nice guy” – copatarje

Kruta resnica za ”nice guy” – copatarje

Moški tam 30+, žena, otroci – si ne more privoščit takšnih tem s “filozovskimi razglabljanji” in banalnimi temami o ženskih letah, izgledu itd. – ker družinske odgovornosti mu nalagajo povsem druge naloge z zahtevano zrelostno stopnjo, ki ne dopušča, da bi igral tam 18-letnikain sortiral ženske kot pokemon kartice.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Torej sklepam, po tvoje je vseeno, kakšna je, samo da je ženska in ne zbeži?

Zdaj je čas za matjažka. Punce imajo dovolj nezrelih DX-ov. zakaj matjažkoti svoje teorije ne spremenite v prakso?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Skratka, čista zmaga zanjo. Tu se pa nekaj žuga babam, češ “mi bomo imeli 20-letnice, vas ne bo nihče hotel”. LOL.

Zdaj je čas za matjažka. Punce imajo dovolj nezrelih DX-ov. zakaj matjažkoti svoje teorije ne spremenite v prakso?[/quote]

Hm? Ne kakšna ženska, ampak ima “pravo žensko”, zato ker je mati njegovih otrok.
In družinske obveznosti moškim ne dopuščajo, da bi pisal kot samski 20-letnik, ker mu sama situacija nalaga določeno odgovornosti do žene, kateri bi naj bil dober mož, in do otrok, katerim bi naj bil dober oče. Ti 2 funkciji zahtevata določeno resnost.

Ok, ampak ti zdaj pišeš o nekih moških, ki imajo družino in otroke, DX tega nima, tako da, čist si sfalil.

Baba si bo zmeri našla tipa. ZMERI. Kakšen bo je pa drugo vprašanje 🙂

Torej je to žuganje babam, ki se ga gredo eni tu gor, čist brezveze..

Že, ampak vidim v tem problem, da pišem isto pri 20, isto pri 25, isto pri 30, isto pri 35 (menda Daterjeva leta nekje). Kdor ne vidi v tem problema, je ravno to njegov največji problem.

Že, ampak vidim v tem problem, da pišem isto pri 20, isto pri 25, isto pri 30, isto pri 35 (menda Daterjeva leta nekje). Kdor ne vidi v tem problema, je ravno to njegov največji problem.[/quote]

Ja super. In kaj zdaj?

Zdaj je čas za matjažka. Punce imajo dovolj nezrelih DX-ov. zakaj matjažkoti svoje teorije ne spremenite v prakso?[/quote]

Hm? Ne kakšna ženska, ampak ima “pravo žensko”, zato ker je mati njegovih otrok.
In družinske obveznosti moškim ne dopuščajo, da bi pisal kot samski 20-letnik, ker mu sama situacija nalaga določeno odgovornosti do žene, kateri bi naj bil dober mož, in do otrok, katerim bi naj bil dober oče. Ti 2 funkciji zahtevata določeno resnost.[/quote]
Mislim, da ravno zadnji par strani teme govori o temu, da komur je zivljenski cilj druzina, se naj temu primerno obnasa.

Zenske z razmisljanjem, saj imam se cas, in tako do 35+, potem pa lov na resnega, se vec ali manj slepijo. Ker takrat se jim izbira kandidatov mocno zoza.

Moski, ki bi isto, pa podobno, s tem da, ce cas pametno izkoristijo, so tudi pri 35 se vedno lahko prime materijal za 25-letnico.

Tisti, ki nam ustvariti si druzino ni alfa in omega zivljenski cilj, zenske ali moski, pa si lahko privoscimo malo drugacno zivljenje. Ceprav, se vedno, dlje ko “cakamo” z ustalitvijo, tezje je najti kompatibilno osebo za kaj trajnega. Tega se je pametno zavedati.

Ampak, kogar ni groza, da ne bo nasel kompatibilne (vse)zivljenske sopotnice ali mocno dvomi, da ne recem (vec) ne verjame v pojem “(vse)zivljenska sopotnica”, ta se nima cesa bati. Tu pa govorim predvsem za moskega. Boljse ko ima rezultate na drugih podrocjih, predvsem kariera, mu tudi kasneje v zivljenje ne bo manjkalo zensk, tudi precej mlajsih. Ce se ravno psihofizicno ne zapusti.

Samo povej ti meni, s kom se bo 20 letnica bolj zabavala, z nekom, ki nima v žepu niti za sendvič (kak reven študent), ali z nekom, ki že služi svoj denar in jo lahko poleti zapelje na morje v novem bmwju ?

Pa seveda, da ima tisti tadrugi vsaj približno tok kul osebnost, kot jo ima 20 letnik.

Jaz pravim, da se ji bo drugi zdel dosti bolj primeren. Valda te bo tudi z večjim veseljem predstavila staršem, prijateljicam,…[/quote]

Starši komaj čakajo, da hčerkica pripelje njihovega sovrstnika. 20 letne so čist nore na 35 stare ateje, z vampom in brez las. Pa kaj mislite, da če se katera res ubada s takšnim starčkom, da nima poleg še mladega mesa. Verjamem, da jih pali kakšen dečko iz dobro situirane družine, očka kupil merz.pa tudi služba zagotovljena.

Hm…? Jst bom pri 35ih, skoraj zagotovo, imel še vse lase, trebuh bo pa tok skockan, da boš lahko križce krožce igrala na njem 🙂

nism vedla, da je tip pri 35 rangiran že pod starčke….svašta… vedno zvem kej novga 😀

E ste eni naivni. Spider vam je parkrat poskušal dopoveda pa vam ne gre v glavo. 20 letnica niti pod razno ne razmišlja o poroki, o družini, o tem, da bi imela otroke, da bi se poročila. No, misli si že, da bo to nekoč prakticirala. Ampak nekje v prihodnosti.
20 letnica pa razmišlja o tem kako bo naredila faks, kako bo potem dobila službo. Predvsem pa želi uživat, ene rade žurajo. Menjanje fantov je na dnevnem redu. Potovanja, izleti so zelo zaželeni. Pa ne v stilu gremo na Hrvaško se cmarit za dva tedna, ampak prava potovanja.

Ja, in eni 40letniki potem pecajo 20letnice in jih pregovarjajo v resno vezo, v imeti otroka. Ko to 40letnik omeni, je takoj načevljan. Če ima 20letnica razmerje s 40 letnikom, ga ima, ker rada seksa in ne ker bi želela imet otroka.

Vse smo bile take. Mogoče tiste, ki niso hodile na faks, kaj prej razmišljajo o družini. Mogoče, rečeno ni.

Noben ni omenjal otroke. Tisti, ki jih še pri 40ih nimajo, jih tako ali tako nikoli ne bodo imeli.

Noben ni omenjal otroke. Tisti, ki jih še pri 40ih nimajo, jih tako ali tako nikoli ne bodo imeli.[/quote]

Ma nemoj. Cel kup 40+ letnikov poznam, ki so naredili otroke po 40tem.

Brucka, ki pozna cel kup 40+ letnikov, ok. Potem predvidevam da tudi seksaš z njimi.

Nisem več brucka. Sem že starejša. Ja, pri 20ih sem seksala s 40letniki. Zakaj ne? Neprimerno boljši pri seksu kot 20letniki. Izkušeni, vedo kaj ženski paše. Samo izrecno samo s takimi, ki niso sanjali o tem, da bi imeli otroka.
Ja, tudi zdaj seksam s 40letniki. Mogoče, ko bom jaz 40 bom pa z 20letniki, da jih bom jaz kaj naučila :).
Povem ti, da 20 letnice pa tudi starejše študentke ne razmišljajo o družini, moške imamo zaradi uživanja.

Ma nemoj:))

Pametna mlada punca si za loverja dobi izkušenega moškega. Tam med 30-50 so najbolj zakon. Postavni in fejst za pogledat. Obenem pa vešči seksa. Z mladci ni nič. Pojma nimajo kako zadovoljit žensko.
Kak neveden 25 letnik je čisti brezveznik. Ko pa pridem izkušenemu, odraslemu moškemu v roke pa šele vidiš kaj je pravi užitek.

Nisem več brucka. Sem že starejša. Ja, pri 20ih sem seksala s 40letniki. Zakaj ne? Neprimerno boljši pri seksu kot 20letniki. Izkušeni, vedo kaj ženski paše. Samo izrecno samo s takimi, ki niso sanjali o tem, da bi imeli otroka.
Ja, tudi zdaj seksam s 40letniki. Mogoče, ko bom jaz 40 bom pa z 20letniki, da jih bom jaz kaj naučila :).
Povem ti, da 20 letnice pa tudi starejše študentke ne razmišljajo o družini, moške imamo zaradi uživanja.[/quote]
Tudi 40 letnik nima kaj za razmišljat o družini, če si je še do zdaj ni uspel ustvarit.

To ti misliš. 40letniki zelo intenzivno razmišljajo o družini. Razen ločenci. Ti pa ponavadi iščejo užitek, zabavo. Tisti samski, brez otrok pa intenzivno iščejo partnerko, da bi ustvarili družino.
Tako, da je najbolje imet razmerje ali z ločencem ali pa s poročenim. Oboji so fenomenalni v seksu. Ne težijo nič, samo uživanje iščejo. Tako, da je super.
Seveda pa je fajn, da je iz drugega kraja, ker narod še vedno ne dojame, da tudi žesnek rade uživamo v seksu. Če je pa iz drugega kraja oz. bolje regije pa se čveke ne prenašajo tako hitro.

Moja babica je prvič rodila pri 40ih. IMela pa je tri otroke. Zadnjega pri 45ih. Njen mož, moj dedek, je bil pa 10 let starejši od nje. Torej je še pri 55 postal očka.
Takrat je bilo to kar redko, da je ženska tako pozno rojevala.
Zdaj pa to ni več tako redko. Pri moških pa je že kar standard, da imajo otroke pri 35+ oz. raje pri 40+.
Večina mojih kolegic je rodila nekje tam okrog 33-40, tudi pri 40+ se najde kakkšna, kolegipa večinoma par let kasneje. Tudi pri 50+ ni redkost, samo ponavadi je to že drugi ali tretji ali četrti otrok.

Ok starunklja.

Nisem več brucka, starunklja pa še tudi ne. Vem pa, da te muči, ker so zreli moški bolj privlačni kot vi neizkušeni fantki. Saj nekoč boš tudi ti odrasel, zato se ne boj. Takrat boš pa zanimiv študentkam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close