Najdi forum

kruhomat

ker so mi predkrartkim ugotovili mojemu sinu celiakijo, se odločam da kupimo kruhomat, zanima me sledeče, kateri je dober, kje se ga kupi, kolilko stane, katero moko se uporablja za kruhomat

V reviji VIP (revija za varstvo potrošnikov; izhaja enkrat mesečno) so bili pred kratkim (kakšen mesec ali dva nazaj) objavljeni testi nekaterih aparatov za peko kruha.

Nočem biti zoprna, ampak ta tema se je v zadnjih mesecih že tolikokrat ponovila… V iskalnik vtipkaj “aprat za kruh” ali pa “celiakija” in dobila boš branja za celo popoldne. Punce imajo izkušnje s peko tovrstnega kruha. Tudi z aparatom smo menda vsi zadovoljni. Probaj z iskalnikom, če ne bo šlo sporoči, ti bom tukaj “pripopala linke”.
LP
d.

Ah, sem si za zgled vzela vedno prijazno Babi (sploh se ji ne stoži 10x napisati isto stvar če je treba – bravo Babi, jaz pa zgleda nisem takšna) in sem šla sama malo pobrskati.
Klikaj tukaj:

O tipu aparata pa tole: jaz imam Severina in sem z njim zadovoljna. Vanj sicer lahko daš največ 500 g moke, mislim da obstaja en drug aparat, v katerega daš lahko celo več moke. Nisem sigurna če je to clartronic ali kateri drugi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close