Kruhomat Severin
Za rojstni dan sem dobila Severinov aparat za peko kruha. Z njim sem zelo zadovoljna. Le ko zvrnem pečen kruh iz modela ne morem ven vzeti tiste stvari, ki kruh meša. Sedaj mi že dvakrat ni šla ven ne na toplo, ne na hladno, ne ko sem pustila v vodi. Tako sem le vse skupaj oprala in pekla dalje. Pa bo enkrat le treba pošteno oprati. Pomagal mi je tudi “močnejši” spol, pa nič. Lahko pomate vi vsaj z nasvetom?
Hvala in LP Karolina
Pri mojem (tudi severin) aparatu, gre lopatka za mešanje lepo ven, tako da ostane v kruhu, in jo potem izvlečem, prav tako gre ven kotliček, da lahko kruh stresem iz njega. Ko ga dam nazaj notri se lepo zaskoči, za ven pa ga močneje potegnem (ampak ne zatakne se tako močno, da bi potrebovala moško roko!). Zgleda da bo s tvojim nekaj narobe….
Pa sploh nikoli ni šla, ali sedaj kar naenkrat ne gre?!? Kot rečeno – moja lopatka gre po namakanju ven b.p.. Če ne gre se je nekaj “zataknilo” – če pogledaš na vrhu lopatke – tam mora biti majhna luknjica – mogoče se je tam nabrala moka, in je zadevo tako “zabetonirala” da noče ven? Probaj tam malo pobezati.
Forum je zaprt za komentiranje.