Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika kruhomat iz Hoferja(SHG)

kruhomat iz Hoferja(SHG)

Ima kdo?Izkušnje?Zadovoljni?

ne

nimaš ali nezadovoljna;)?

Kupi, hitro poskusi in poročaj :))))

Te znamke gospodinjskih aparatov sploh ne najdem na netu, takod a sem malo skeptična. Najprej se pozanimaj, KDO je sploh proizvajalec, da ne boš imela težav pri morebitnih reklamacijah in servisu. Zoprna zadeva, da nimaš servisa in rezervnih delov v Sloveniji, če se karkoli zgodi.

Osebno bi raje plačala 10 – 20 € več in kupila preizkušeno znamko – čeprav znamka ni vedno garancija za kvaliteto. Ampak vsaj servis imaš na dosegu roke!

Morda boš imela srečo in ti bo aparat delal brezhibno več let.

Za izdelek, ki stane 40 eurov, servis sploh mi potreben. Če se pokvari ga pač daš med kosovne odpadke in kupiš drugega, če se pokvari v garanciji ga pa tako in tako zamenjajo.

reklamacije uveljavljaš v trgovini, oni pa potem vse urejajo

Jaz imam s tehničnimi zadevami iz Hoferja same dobre izkušnje.

Jst mam ta aparat. Do nedavnega je deloval odlično, nakar se je gnetilka nekako zlomila, da se ne vrti več. Še danes grem nazaj uveljavit reklamacijo.

Prosim za informacijo, koliko stane.

Miranda

Mi pa mamo z hoferjem in njihovimi reklamacijami kar veliko tezav,….

kar smo vrnili v roku 2 mesecov nikoli ni bilo tezav,..po pretecenem tem obdobju, ko velja njihova granacija (ponavadi 3 leta) pa GROZAAAAAAAAAAA

ze vec kot 1 leto resujemo z pokvarjenim pralnim strojem,…prav tako smo imeli tezave z 2 kuplenima prenosnikoma same tezave (gericom)dokler ni potekla 3 letna garancija in nismo mogli vec servisirat….vsak racunalnik se je stalno neki kvaril sel disk, usb enote, ekram, dvd- cd enota ni vec zanavala CD-dvd diskov,….vsak racunalnik je bil skupno vec kot 2 meseca na servisu!!!
zamenjat za novega pa nam niso hoteli, tudi podalsat garancije ne ,..ceprav bi nam po zakonu to mogli priznat!!!

USB kljucki so skoz kr zamrzenli in niso vec brali podatkov ali tik ali lih po preteceni garanciji,…

Vsekakor ne kupimo vec elektronike v hoferju

jaz imam hoferjev kruhomat in sem zelo zadovoljna uporablajam ga že kakšno leto brez težav….

zaenkrat sem z vsemi hoferjevimi aparati zadovoljna…pralni stroj mi je prišel serviser pogledat po 1 tedenski uporabi, ker nekaj ni vredu ožemal…sedaj pa že 2 leti in še malo brez težav…- upam da tako ostane in da bom še naprej zadovoljna z njihovimi zadevami…:)

Vsi ti avtomati so približno enake kvalitete. Jaz imam aparat za peko kruha od Elte z dvema metlicama.Je skoraj popolnoma identičen tistemu iz Hoferja. Do sedaj sem bila z njim zelo zadovoljna, po letu in pol pa se mi je pokvaril mehanizem ene metlice, tako da se ne vrti več, popraviti pa je ni bilo mogoče. Verjetno ne bo druge možnosti, kot, da kupim nov aparat, ker samo posode ni možno dobiti. Če ima mogoče kdo pokvarjen aparat, posoda pa bi bila še uporabna, bi jo z veseljem odkupila.

a ma kdo mogoče slovenska navodila

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close