Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika kruhec za v solato

kruhec za v solato

Pozdravcek,

zanima me, kje se lahko kupi tisti na majhne kockice narezan kruhec, ki se ga da v solato. (v Mc Donaldsovi solati je tudi).

A ve katera?

lep dan

Tistim kruhcom se reče crossaints (nekaj podobnega). Dobiš jih v večjih trgovinah pri jušnih zakuhah: poleg zlatih kroglic, saj so dobri tudi za v juho.

Sama kupujem tiste z okusom po čebuli in česnu.

Lp,
Ines

Jaz ga kupim v Sparu, imajo ga na polici zraven zlatih kroglic, fritatov…

lep dan!

M.

Hvala zlati sta!

Če je to to… Potem ga z lahkoto narediš sama doma – je boljši kot kupljen. Bel kruh narežeš na drobne kockice in ga pomočiš v zažvrkljano jajce (slano, po želji). Potem tak kruh samo na hitro opečeš na vročem olju in pustiš, da se olje odcedi (kockice položiš na papirnato servieto). nič lažjega. Pa zelo dobro – tudi kot zakuha v juho!

Lp, mishika

jaz popecem na maslu. vsec mi je aroma po maslu. lp petra

Tudi jaz kocke kruha, še boljši je toast, popečem v teflonski ponvi samo na maslu in brez jajca, postrežem pa ponavadi zraven kremnih juh.

Lep dan vsem!

Vladka

ja,brez jajca! vcasih za solato na olivnem olju. lp petra

No, v jajce ga namočim zato, ker potem kruhek bolj sočen znotraj ostane…

Lp, mishika

Hej! Izredno dobri so ti popeceni kruhki,samo z olivnim oljem:PANMOVISI(Italija).
Imajo kocke za juhe,za solate in okrogle rezine za bruschetto.Razlicni okusi.Tisti z zajbljem malce grenijo – meni so prav zaradi tega zajblja vsec.
Ce ne delas sama,so ti res zelo dobri;najboljsi.So pa dragi. Kupila pri najboljsem sosedu.
Sama jih tudi delam kar v pecici: z olivnim oljem,natrem s cesnom in se kaksno zelisce vtisnem v svez kruh-potem v pecico.Lep pozdrav Babi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close