Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika kruh v aparatu ni zapečen

kruh v aparatu ni zapečen

Prosim pomoč ! Malo sem pobrskala po iskalniku, pa nisem nič pametnega našla. Postala sem ponosna novopečena lastnica aparata za peko kruha Alaska iz Metroja. Kruh sem pekla dvakrat, enkrat belega in enkrat koruznega. Obakrat sem nastavila na temno zapečenega, pa je bil obakrat na vrhu skoraj čisto bel. Ob straneh je bil lepo zapečen, samo zgoraj ne. Sicer pa je super uspel in bil zelo dober. Prvič sem dala potem na dopeko, pa je samo skorja ob straneh postala debelejša in trša, na vrhu pa ni bilo spremembe. Je imel kdo podoben problem in mi lahko kaj pametnega svetuje ?
Hvala za odgovore in lep pozdravček
S.

Lahko poskusiš zmanjšati količino testa.

Sama imam ta stroj cca pol leta in sem spekla kar nekaj kruha, preden sem bila z njim zadovoljna.

Malo eksperimentiraj s količinami in programi pa boš zagotovo našla pravega.

Cao.

Kaya

Naredi, kot ti je svetovala Kaya. Zgoraj pa itak ne bo nikoli tako zapečen kot je drugod, ker tam ne greje oz. peče.

Tudi po mojih izkušnjah ni skorja zgoraj nikolin tako zapečena kot ob strani. Grelec je pač samo spodaj, po stanah pekača se toplota dobro prenese, ne vrhu pa žal ne zapeče tako kot bi si želeli (ampak za moje pojme še vedno dovolj dobro)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close