Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika kruh iz avtomata -kako je prav?

kruh iz avtomata -kako je prav?

S fantom sva sklenila stavo in zdaj sprašujem tu: ko je kruh v avtomatu pečem, kako ga potem postaviš na mizo – pride na vrh spodnja ali zgornja stran???
Namreč: on trdi, da je kruh, ki se peče v avtomatu, prav tako, da pride na vrh stran, ki je bila pri pečenju spodaj. Jaz trdim, da je obratno – da je stran, ki je bila pri pečenju spodaj tudi potem, ko ga serviraš na mizo, spodaj.
Sem dobila stavo???

Kot sem jaz videla kruh iz kruhomata pri moji sestri, se mi zdi edino logično, da imaš prav ti.

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Jaz postrežem tako, da je pri peki spodnja stran tudi na mizi spodnja stran.

Itak se vidi, katera stran je katera, pri peki spodnja je ravna, zgornja pa vzhajana.

LP!

Definitivno si dobila stavo :-))

Pravzaprav je na dnu kruha tudi luknja od lopatke – nič kaj ugledno za postavljat na ogled :-)). Pa tudi “kapica” bi se potlačila…

Ti imaš prav!

O, fajn! 🙂

Ampak zdaj moj dragi pravi, da nisem dobro vprašala! 🙂 Namreč: najin kruh nima lepe skorjice zgoraj in je spodaj lepše zapečen kot zgoraj… Zdaj pravi, da je to ključen podatek za najino stavo. 🙂 Hi hi hi, izmika se!

Ja, kar lepo mu povej da to nima veze :-)))

Res je kruh po vrhu malo manj zapečen (skorjica je tanjša), a vseeno.

Še vedno je stava tvoja :-))

Hm. A je pomembno, kako ga postaviš na mizo? Važno, da je dober. Jaz bi ga vsekakor dala tako, da je lepša stran zgoraj. Seveda v primeru, ko serviraš celo štruco, sicer pa je itak nepomembno.

Se čisto strinjam, a meni se zdi tista luknja iz dna čisto preveč neugledna da bi jo sama gledala, kaj šele da bi jo dala celo gostom na ogled :-))). Pa tako – spodnja stran je ravna, ponavadi kruh postavimo tako, da ima ravno stran na mizi. No ja, vsaj pri nas :-)).

Je pa res – to je povsem nepomembna stvar, če je kruh domač in dober.

Stave, haha!

Je pa pri potici, sarklju… iz okroglega modela z luknjo – ravno obratno:)

Spodnja stran pride na vrh, vsaj pri meni.

Hlebcek kruha iz pecice- spodaj spodnja stran, zgoraj zgornja.

Mene pa zanima, za koliko ali kaj sta stavila:))) in kdo bo koncno stavo dobil.

Lep pozdrav

Stavo sem dobila jaz! Sicer se fant punta, da ni to nič preverjeno… Pa se bo moral izprsiti in vseeno izpolniti svoj del stave. A kaj je to? Babi babi, ti si pa radovedna! 🙂 Kar preveč… :))) Samo prišepnem: jaz bom zeeeeeelooooo uživala, on pa tudi ne bo preveč trpel. :)))

:)))))))))) Capito!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close