Krtjavendan padli angeli
Pod imenom “Kr tjavendan” si predstavljas nekaj, kar Ti prinese malce veselja, lenobnosti .. ali pa kr nekaj …in … krtjavendan in konec koncev ugotovis, da le ni vse krtjavendan.
Ce se po jutru pozna dan, velja dan zaceti z nasmeskom, prav tako pa ga velja tudi zakljuciti, ce velja to tudi za noc 🙂
In ker je to krtjavendan, “predlagam”, da ne zgubljamo “zivcev”, da ne bomo postali “stalni” obiskovalci “medicinskih” forumov in se ne spustimo tako globoko, da bi krtjavendan nasedali “angelskim” provokacijam.
Bojda angeli frcijo in bojda angeli tudi padejo ….. vendar so v svoji lepoti in zvisenosti, se vedno tako visoki, da ne opazijo, da so “padli” in s tem postali “podli”.
En vesel in topel pozdrav pa ne krtjavendan od cebelice, ki frci naokrog s termoforcki 🙂 (brrrrrrr kksna mrzla in mokra megla)
Pozdravljena cebelica,
Dobrodosla na Tjavendanu.., ceprav v malo manj veselem jutru, kot je obicajno. Vesel, sem, da si se ziva in da se ti se nic hudega zgodilo, saj ves zakaj…. Pa en moder nasvet, nikar prevec ne brenci okrog nebeskih bitij…, raje se posveti bolj zemeljskim primerkom, ki jih je tu veliko…
Pepi
Pepi, se kar pridružujemo tvojemu nasvetu, vsi, kar nas je tu gori. Draga čebelica, ne kliči ……….,ker kar sama pride ……………. in …………..
In hvala ti za vso spodbudo!!
Marija
Ojla , čebelica , tudi mene veseli , da si še živa .Sem namreč enkrat nekje prebrala , da si pičila in moraš zato na oni svet ;))
Ma , ti si tu in mi smo te veseli !
Dobrodošla !
Če si nas kaj brala že prej , itak veš , da smo drugačni , kot smo se bili prisiljeni pokazati danes. Če pa nisi , pa si kdaj , ko boš imela čas , preberi naše stare teme, pa boš videla , da znamo čisto drugače !
WELLCOME , BEE !
A.
Dan! Yessss…. draga, predraga Čebelica…welkome!!! Si probala ne drugem forumu, tam je angel angel for ever…. Tukaj ti bo pa definitivno uspelo. Imaš podporo Marije, Andrejke in Pepija. Malo matematike je pet na eno…joke? …nasmejala si me, namesto v slabo voljo si me spravila v smeh…ti boš tu gori meni eno veliko veselje, drugim sonček in bombonček, enim cmok in pok. Enim boš pa tole :)))))pa…še pa še…eno veliko veselje te čaka, verjemi naša: hecaš se lahko, žališ tudi lahko, lahko skačeš plešeš, kar poželi ti tvoje srce, se ve.
veselja na tone, modrosti malo manj, cenzure ni, lahko samo uživaš in se naslajaš v svojem stilu. Dizajn je huda reč…saj veš. Eni znajo eni pa ne. Ampak ti si eno veliko veselje angelu. Bi te vzela za svojo, resnično. Bi brenčala okoli nas veslo in pela…
Želim ti, odkritosrčno in angeljsko veliko bralno pisalnih užitkov, moški tu gori so nadgradnja nadgradenj, znajo! Resnično znajo! Ženske so cvetke, marjetke, predobre za tale grd svet na zemlji. Čakajo te ena lepa rajska nebesa. Samo škoda odhajam za en teden na dopust, problema ni, z menoj gre moj PC. Nabavi si notebook, je dobra stvar. Z menoj gre kamor hočem. Torej se bereva in čudiva kako lepo, je tole življenje…
Si mi dala en lep navdih…lepota življenja je v smislu življenja…in veš kaj to je. Ne boš verjela. VESELJE: Smisel življenja je, da smo bili VSAJ KDAJ VSAJ KOMU TUDI VIR VESELJA…in to ni težko. Meni si postala vir veselja pa kr ti…
Spravila si me v smeh, saj ne morem verjeti, da me tako zelo močno pogrešeš! Pogrešam te tudi jaz…sva povezani…iz foruma v forum…Povej hej naša, kdaj greva pa na kavo? Saj greš, a ne? Zagotovo. V to sem globoko prepričana. Pa na en Irish Baily…ne na Bali na Irsko kavo, pa ne na Irsko, greva lahko kam bliži. Torej, rdeč trak bodo pa drugi postrigli…saj to znajo prav dobro. pogrnjeno imaš prekrsno preprogo…da si ne boš revca zlomila nogo…pa glasba bo. Ej 6. novembra v Tivoliju Brayn Adams, The best. greva? Odpiši mi no, komaj čakam tvoj odgovor, se kar tresem od veselja in pričakovanja. Pa saj bo šlo…bodo drugi kaj dodali, zmešali, stenstali, zažvrkljali. Juha, šmoren bo. Zagotovo!
Piši!
tvoj Angel* tisto gori na l-ju si pa ti. A prav? * kva si čedna!
ps:
Globoko se zahvaljujem Mariji, Pepiju, Andrejki za moralno podporo. Pa kaj bi angel brez vas… malo je nor, včasih, malo ga rad cukne… samo malo je trmasto hudomušno očarljivo pesnik, včasih napiše kr neki tja v en dan…ampak brez vas ne morem več živeti… Omamili ste me, sem rekla, začarali… hvala dragi moji, sem vedela, da to znate. Lepa hvala. Bom nastavila še drugo lice za en dolg cmok.
Lep dan vsem! pa kva je ta megla že polovico dneva nad Ljubljano. evo grem po salamo. Lakota me daje!
Čao in cmok pok!
Angel*
Dan! Čokolado. Eno veliko čokolado z lešniki. Lahko je Milka ali pa Baunti. Te so rajsko dobre!
Si gledala film Forrest Gump, no Tom Hanks…:”Life is like a box of chocolate, you never know what you wana get!” Super zgodba. Nikoli ne veš, kaj ti življenje ponuja, nikoli ne veš kakšen piškotek boš dobila. Čakala sem te, pogrešala sem te, upala sem, da prideš. Razveseljuješ me na moč.
Čao bela, čao dona, čao Čebela!
WELLCOME IN HVALA KER SI ULETELA, MA BELA, BELISSIMA!
Angel
Forum je zaprt za komentiranje.