Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice krompirjeve počitnice v toplih krajih

krompirjeve počitnice v toplih krajih

Pozdravljeni,

s prvošolcem nameravamo izkoristiti počitnice okrog 1. novembra. Kje priporočate dopust, ki v tem času še omogoča kopanje v morju in uživanje v soncu (Egipt, Turčija, Tunizija..?)
Hvala in LP

Mi gremo v Turčijo prek Guleta.

a pa mislite, da se okrog 1.novembra da npr.v turčiji še kopat in uživat na soncu?kaka pa naj bi bila temperatura ozračja in vode?ker sem sama bila konec septembra v tuniziji in je bilo bolj tako tako..Bi pa ful šla začetek oktobra spet nekam..za bolj malo denarja seveda:)študentska leta pač:)

Konec oktobra so temperature še vedno okoli 25 stopinj,lahko pa tudi do 30.Morje ima okoli 24.

Za relativno malo denarja dobiš izjemne počitnice v Turčiji in v Tuniziji, da se še kopati!

V glavnem spet ste zgrešili tematiko!!!

Oj, mi smo letovali dve leti zapored v Turčiji, pa imeli precej smole z vremenom. V celem tednu smo ujeli po dva dni sončna, topla, da smo se lahko kopali v morju. Sicer so bile poplave, veter itd. Baje, da smo imeli smolo in je bilo prejšnja leta lepše in toplejše. Torej, pravila glede vremena ni.
Ti pa priporočam, če greš v Turčijo hotel Barut Lara resort. Ni da ni.
Lani smo obiskali Tenerife. Letos osmo se dločili za Egipt, kjer je vreme bolj stabilno. Kjerkoli že boste uživajte. Lp.

Hej!!
Jaz najbolj priporočam Egipt in to Hurgado! Bila sem že v Tuniziji, Turčiji in v Egiptu, pa se vse skupaj ne da primerjat. V Egiptu imaš več kaj za videt, morje je lepše, pa še bolj toplo je. Če vam je cena ustrezna se najbolj splača iti v hotel Steigenberger v Hurgadi, tam je tako kot bi bil v pravljici. Šla sem preko Palme in sem brez pripomb!!
Uživajte na dopustu!
Lp

Nancy živjo. Tudi mi smo rezervirali Steingerger AI. A lahko kaj več izkušenj napišeš.

gospa helga priporočate hotel barut lara v kemru. ali je hotel res tako dober in ali je kemer priporočljiv za otroke. Mi imamo planirano 27.09.2008

lp miha

Miha, Barut Lara hotel je v Lari v Antaliji. Hotel je 1A, tudi za otroke ogromno (cel kup bazenov, igral, animacij), plaža pa nič posebnega (mivka). Ker je ultra all inclusive je poleg vse hrane (njam-njam) na voljo tudi vsa lokalna in uvožena pijača, brezalk. in alk.
Šli smo pa preko Sončka (agencija Gulet).

Tukaj lahko pogledate ocene:
http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g297962-d557049-Reviews-Barut_Lara_Resort_Spa_Suites-Antalya_Turkish_Mediterranean_Coast.html

Mi smo ponovili kar 2x.

Lp.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close