krompirjeve počitnice-kanarski
jaz vem za Neckermann, Tui in Gulet, njihove programe tržijo tudi naše agencije, polet imaš potem iz Avstrije ali Italije ali iz Lj npr. do Munchena.
Tam imaš njihovega predstavnika, s katerim komuniciraš v nemščini ali angleščini.
če se prav spomnim, imaš tudi na “odklopu” razne ponudbe za kanarske… če se iz spletne strani ne znajdeš, jih kar pokliči po telefonu.
lp
p.s.
http://www.gulet.at/page.cfm?vpath=service/kataloge/sommer08_kataloge&genericpageid=3765
ta katalog (Španija in Kanarski otroki) je iz guletove ponudbe, na Sončkovi spletni strani
Kolikor jaz vem, res jeseni in pozimi ni letov na Kanarske iz Lj. Na kateri otok pa bi radi šli? In zakaj organizirano? Meni se zdi – sicer vsak po svoje -, da te pri organiziranih ogledih itak peljejo tja, kamor njim ustreza. Samo enkrat sem šla na ta način, pa nikoli več. Ker ko bi si jaz nekaj ogledala, se ustavila, sem morala na avtobus in naprej. Počutila sem se kot ovca.
Na Kanarskih otokih je itak poceni rentanje avtomobilov ali skuterjev, tako da si sam ogledaš kar ti paše in kolikor dolgo ti paše.
En dober vodič v roke, naštudiraš izlete in se imaš fajn.
Predno se odločate za nakup z Guletom pri TA Sonček primerjajte cene
direktno.
http://booking.gulet.at/booking/gulet/index.php?KID=795000&formular=4&engine=pauschal
Sem ugotovil, da je včasih kar precejšnja razlika, zato vedno izvedem
nakup preko interneta. Še nikoli razočarani.
Bila sem aprila letos na Tenerifih, rentala avto za 100 € en teden (prej sem ga rezervirala preko neta), malce preštudirala, kaj se splača pogledat in verjemi, da nisem potrebovala nobenega predstavnika. Aja, šla sem z Guletom, letalo iz Graza, tudi nas je čakala na letališču predstavnica, vendar je itak nisem potrebovala.
Aprila na Tenerifih? the best…..a bi bila pripravljena z nami deliti svojo izkušnjo, ter tako morda navdihniti še koga, da bi šel ,,obiskat,,Tenerife?
Forumaši radi prebiramo lepe izkušnje in se veselimo vsakršnih dobrih nasvetov, ki nam lahko olajšajo ali pomagajo preprečiti raznorazne nepotrebne nevšečnosti na potovanjih. V kolikor pa želiš z nami deliti tudi fotografije, so vsekakor dobrodošle.
Svoje vtise lahko objaviš v rubriki: vtisi uporabnikov, lahko pa objaviš tudi potopis, za katerega sem prepričana,da bo navdušil marsikaterega forumaša.
edera
Forum je zaprt za komentiranje.