Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Krompirjeve počitnice-boste kam šli?

Krompirjeve počitnice-boste kam šli?

No, a boste kam šli?

Jaz že ne bom doma… razmišljamo o Dubaju

Ja in kej zdaj

Odgovor na objavo uporabnika
Popotnik532, 26.09.2021 ob 19:52

No, a boste kam šli?

Jaz že ne bom doma… razmišljamo o Dubaju

MOgoče se pa vidimo 🙂

Se moram pozanimat kako je s pogoji…

Zdaj ni treba daleč… sam do Brnika

Uredu smo seznanjeni

Jaz vam nisem prov nič fouš

Ma dej to je provokacija in nikamor ne greste!!!!

Zakaj bi bila provokacija?

Gremo na obisk, pa se na Expo.

Precej lazje je zdaj iz Brnika, kot pa fjakanje iz Beograda.

Toplo pa 🙂 november je krasen, morje toplo.

Mi gremo

Lucka677 ti pa kakor češ

Turistični del UAE,( Dubaj) je postal popolnmoma prilagojen Britanskim turistom – samo Jumeirah beach si poglej- štantek pri štantu z blesarijami, ciganarijami.

Ja, Dubai je bil še fajn nekje 7 let nazaj, ko je bilo še neposeljeno, bolj pristno, zdaj pa samo beton, turistični štantki… BZVZ-  vse skomercializiran predel za večinoma britanske preglasne turiste.

http://www.youtube.com/watch?v=paz1pfXpAzY

Sicer Dubai jasno ni samo Jumeirah beach,  pa tipični shopping malli in taksiji s pakistanskimi in idndijskimi prevozniki, pa slikanje pod Burj Khalifo in Burj Al Arhabom, pa  obisk SOuka in vožnja s turistično ladjo po Marini ali pa odprtem morju, pa večerja v puščavi in đipanje po pesku. To jih večinoma turistično ( lahko ) tudi vozijo.

Mi smo razmišljali o Kanarcih, ampak me zdaj zaradi izbruha na La Palmi nič ne vleče na tisti konec.

Dubaj mi ni všeč, prej kakšen Oman in Maroko, ampak je treba preverit pogoje, zna bit sranje ker smo temno rdeči.

bilo včasih fajn, 26.09.2021 ob 21:22

Turistični del UAE,( Dubaj) je postal popolnmoma prilagojen Britanskim turistom – samo Jumeirah beach si poglej- štantek pri štantu z blesarijami, ciganarijami.

Ja, Dubai je bil še fajn nekje 7 let nazaj, ko je bilo še neposeljeno, bolj pristno, zdaj pa samo beton, turistični štantki… BZVZ-  vse skomercializiran predel za večinoma britanske preglasne turiste.

http://www.youtube.com/watch?v=paz1pfXpAzY

Sicer Dubai jasno ni samo Jumeirah beach,  pa tipični shopping malli in taksiji s pakistanskimi in idndijskimi prevozniki, pa slikanje pod Burj Khalifo in Burj Al Arhabom, pa  obisk SOuka in vožnja s turistično ladjo po Marini ali pa odprtem morju, pa večerja v puščavi in đipanje po pesku. To jih večinoma turistično ( lahko ) tudi vozijo.

DUbaj nikoli ni bil in ne more biti pristen, ker je umetna tvorba sredi puščave. Pristen je samo denar, ki se tam obrača.

V Dalmacijo -na vikend.

Težko čakam.

Za krompirjeve počitnice gremo z možem in otroci v Lovran, hotel Excelsior za 4 dni. Komaj čakam malo morskega zraka in sprehodov ob obali

Mislim da bom precej na cesti z biciklom; mogoče se pa vidimo kje ob cesti do Brnika.

rok-1, 27.09.2021 ob 21:49

Mislim da bom precej na cesti z biciklom; mogoče se pa vidimo kje ob cesti do Brnika.

Dobro to je v petek, kaj pa v soboto, nedeljo, ponedeljek, torek, sredo in četrtek?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close