Najdi forum

KRK-senca?

Že toliko je bilo napisanega o otoku Krku,da sem res že v dilemi kam iti.Ni mi jasno zakaj je Krk veliko dražji tako od Istre in tudi od Kvarnerja.Mi bi šli naprimer v apartma,a ti apartmaji na Krku niso nič boljši od tistih v Istri,prej nasprotno,so pa dražji.Ve morda kdo,kje so lepe peščene plaže na Krku,ki pa niso oddaljene od apartmajev več kot 200m in morda še senca na plaži ali ob njej??Imate morda konkretne primere oz. mesta,naselja na Krku ??

Baška-s plažo ne moreš zgrešit, vendar bo senčnike in ležalnike plačala (precej mastno), to so tisti senčniki iz trstja, ki so vidni na videospotu od Bepop-Ti si moje sonce. Tako, da najbolje, da sabo nosiš senčnik, pa boš imela svojo senco.
Problem je tukaj s parkiranjem, kjer te spet mastno ogulijo, apartmaji pa so žal vsi precej oddaljeni. tisti v neposredni bližini plaže pa niso samo dragi, ampak tudi že marca zasedeni. Vem pa za enega tik pred Baško, če se npr. nameravate voziti s kolesi ali motorjem na plažo in je bil lani na osebo 15 EUR/dan, sobe pa 10 EUR/dan je pa bil zelo lepo urejen, in vse potrebno si imel tam, lastniki pa soprijazna mlada družina, ki te pogosto počastijo s pijačo in ti zjutraj skuhajo kavo in vsak apartma ima teraso. Hiš pa je stara caa. 5 let. Če te zanima: Vinko Đordić, Jurandvor 207, 51523 Baška; GSM: 00385 (0)915220610.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close