Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Krk katera plaža?

Krk katera plaža?

Mi kdo predlaga kako plažo na Krku, da ni preveč obljudena? Pa še kak kamp, ki ni totalno nabit. Tja greva v sredini avgusta.

Plaža je na južnem delu, se kliče Nema Ljudi.

Kamp priporočam NemaTogAugusta je pa desno od Malinske.

Stara baska

Ma na Krk ni za hodit. Totalno vse zabito. Ne v glavo, da se razume. V Baško ni niti za pomislit, ker še sardele v piksni imajo več prostora. Vse ostalo ni dosti boljše. Plaža NEMA LJUDI, na Krku, v Avgustu, NE OBSTAJA.

STARA Baška, ne Baška. Bistvena razlika glede gužve.

Stara Baška je zadnjih 10 let (ali celo več) nabasana. Zelo prazna je bila pred 30 in več leti.

ta stran proti celini – severna.
so pa plaže manj “lepe” in dostop do morja bolj “zoprn”

Poskusite plaže v punatu ali pa v stari baški, do tja so kampi, ki imajo lepe plaže. Sam verjetno zna biti zabasano.

Se stinjam za Staro Baško. Samo v Avgustu tudi tam ne bo miru. Krk je zadnjih 10 let totalno zabit, od vrha do konca. Mogoče se velja v predsezoni, ali kasneje v septembru.

Kot mravlje.
[img]http://www.siloturist.com/data/images1/img_5805.jpg[/img]

Za obljudeno plažo v sezoni potrebuješ čoln…
Je kar nekaj takih lepih plaž s kamenčki na Krku, na Cresu še nekaj več.

ne rabiš čoln, ampak malo kondicije.
Iz Baške se da priti do nekaj lepih plaž, ki so dokaj samotne. Je pa res, da moraš kakšno uro pešačit do tam.

A ti to resno. Eno uro hodiš na plažo in to na dopustu. Ne gr to pri meni, če je dopust, je dopust, ne pa neko matranje po vročini in kamenju.

Rudine.

A ti to resno. Eno uro hodiš na plažo in to na dopustu. Ne gr to pri meni, če je dopust, je dopust, ne pa neko matranje po vročini in kamenju.
[/quote]

Oprosti, ker imamo nekateri rajši aktiven dopust.. Si res ne predstavljam, da bi se od jutra do večera valjal na plaži…

Na spodnjem linku. Mi smo bili večkrat v Pinezićih

https://www.aurea-krk.com/hr/otok-krk-plaze

Rudine.
[/quote]

Nedokončana hiša v zalivu je moja!! 😉

Res je, a v sezoni tudi tam ni miru.
Sam sem večkrat z družino preživljal dni na malih peščenih plažah, kjer niti ni bilo prostora za prav veliko ljudi, a to brez čolna ni šlo… Cres, stran obrnjena proti Velebitu, ima malo morje takih plaž, ki so po kopnem praktično nedostopne.

Na Krku ima jako puno plaža i uvala, na neke ne možeš doći kolima, već se mora pješke. Ovdje imaš nekoliko njih, mada ih ima puno više Vaš link Moja omiljena je Zlatna plaža Vaš link Krk je prvo ostrvo na kojem sam bila i svaki put se rado vraćam! Ima bogatu istoriju, gastronomsku ponudu i sl. ima se šta vidjeti, a i najveće je ostrvo na Jadranu Vaš link

Na Krku ima jako puno plaža i uvala, na neke ne možeš doći kolima, već se mora pješke. Ovdje imaš nekoliko njih, mada ih ima puno više Vaš link Moja omiljena je Zlatna plaža Vaš link Krk je prvo ostrvo na kojem sam bila i svaki put se rado vraćam! Ima bogatu istoriju, gastronomsku ponudu i sl. ima se šta vidjeti, a i najveće je ostrvo na Jadranu Vaš link

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close