Najdi forum

KRIŽNAR

Sicer ne sodelujem dolgo na tem forumu, pa vendar že nekaj časa berem razne dogodivščine gospoda Samosa in reakcije ostalih na le-te in resnično mi sploh ni več jasno, zakaj se tu gre. Kakšen Libanon, pa kakšen vojni veteran???? Pa zakaj se ocenjuje in popravlja pravopisne napake? Vem samo to, da bi verjetno še dr. Rugelj obupal in vrnil licenco.
Če je dotični gospod res upokojenec RTVSLO, potem bi lahko televizija kot z njegove strani stalno omenjena institucija dala kakšno izjavo na vse objavljeno in potrdila ali zavrnila njegovo pisanje. Danes se tako ali tako lahko večinoma vse preveri.

Forum se mi zdi zelo v redu, dobivam številne zelo koristne informacije, zato se mi ne zdi potrebno, da se nekdo gre takšne otroške igrice in se dela norca iz sodelujočih. Čeprav se v glavnem vsi skrivamo za anonimnimi vzdevki, pa to še vseeno ne pomeni, da se lahko napiše čisto vsaka neumnost, ki komu pade na pamet. Papir tudi ne bi smel vsega prenest.
Jaz osebno spoštujem vse sodelujoče na tem forumu in jim posredujem resnične informacije o svojih potovalnih izkušnjah, čeprav jih nimam nevemkoliko. In verjamem, da to počnejo tudi vsi ostali. Ker v tem je smisel foruma. Saj moralo bi biti tako.
V nadaljnje debate o tej temi se pa zagotovo ne bom spuščala.

Vsem lep pozdrav!

1. Eo: Se vi ne komprenas, vi devas demandi.

2. RTVSLO nikoli ni in nikoli ne bo pristojna za ocenjevanje zaupnih

oz. tajnih misij, saj o teh nima nobenih informacij.

3. Jaz se ne skrivam za anonimnimi vzdevki.

4. Kaj papir prenese ali ne, je povsem neumestno vprašanje, saj na

tem forumu ne pišemo na papir.

5. “V nadaljnje debate o tej temi se pa zagotovo ne bom spuščala.”

Pogumna samokritična pripomba. Za morebitne debate je potreba

več navedb pravilnih dejstev in tudi primerno komentiranje le teh.

6. Vaš prispevek je s pravopisnega oz. slovničnega vidika zagotovo

nadpovprečen na tem forumu.

LP!

Š3tof

No ja……
Verodostojnost casopisa kova Direkt se lahko kosa samo z verodostojnimi avanturami tipa Samos:)

To ni res. Direkt novice razglaša vsevprek,

medtem, ko so moje novice tajne.

Libanonski pozdrav!

Š3tof

Humanitarec kazensko ovaden zaradi hčerke?!
Kranj, 27.10.2006

Pustolovski junak iz Darfurja Tomo Križnar zabredel v težave s policijo in sodiščem zaradi mladoletne hčerke. Z njo se lahko druži samo v spremstvu njene mame, doletela pa ga je tudi kazenska ovadba

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close