Križarjenje po Nilu
živjo
ej a pojdeš sama al si misnla z agencijo?
js sm bla lani konc okt.-pol novembra,z collegium-om,če te zanima scena z agencijo.najbl poceni slo.agencijska varjanta,3 tednski paket,pero morš bet maw avanturista,pa dora klapa more bet-ku povsod.
spanje je bl preprosto in če vodiča prepričaš tud v puščavi pod milim nebom.prehrana zunej,poceni,dobro-verjem sm zlo štetkava:-).umivanje kdr je pač prilka in odvisn kej ti največ pomen.mi smo bli zlo kul klapa,še kje bu tuš,če ni blo cajta,se pač nismo stušal,pa kaj se pa naslednjič.vidli smo vse,kar v egiptu morš vidt,doživeli pa tud full.in če je vodič gregor bo pa sploh špica.alko nes s sabo.sej veš-driska:-)
če te zanima ki bl natančn pa napiš k smi niče nakladt,verjetn pojdš v lastni režiji,v glavnm praš kr čš
lp
Pred dobrimi 2 tedni sem bil tocno to kombinacijo in jo toplo priporocam. Fenomenalno potovanje
za samo 3 urno letalsko voznjo. Cene so izredno nizke ( povprecna placa je okoli 6000 SIT ne mores verjet ), ljudje so izredno prijazni in ustrezljivi, ceprav malo bolj pocasni ( vrocina pa to … ).
Drugace je bil meni Egipt recimo bolj vsec kot Tunizija ali Turcija. Barantanje v Egiptu je precej podobno tistemu v Tuniziji, ceprav so cene v Egiptu 10x nizje.
Kar se tice pocitnic sem bil v Hurghadi ( El Gouna tocno ), ceprav obstaja tudi razlicica z Sharm al Sheik. Tukaj smo snorkljali in bilo je super kot da plavas v akvariju z jatami raznobarvnih rib.
V glavnem da zakljucim je bil meni egipt super, edino kar pazi je voda. Vsa voda v egiptu “izvira”
iz Nila v katerem so prisotne neke amebe na katere tvoja flora (v zelodcu) ni navajena in zato mores
izredno pazit kaj jes ( nic kar je oprano z vodo — solate in podobne reci ) in pijes ( samo ustekleniceno vodo ) pa bo vse v najlepsem redu.
Forum je zaprt za komentiranje.