Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kriza

kriza

Zanima me, če alventa 75mg že pokaže kakšne učinke prve dni ali so samo stranski učinki. namreč včeraj se mi je zdelo, da sem bil malo boljši danes zjutraj pa zopet nek nemir mrzlica, potenje zopet nek strah. Tako. da bi prosil za kakšno informacijo.

Pa glej, nč ti taka zdravila ne pokažejo v dveh dneh. Saj si bil pri zdravniku in ti ni nič pojasnil? Učinek se ti bo poznal po kakih dveh tednih ali enem mesecu rednega jemanja.

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

Ne delaj si nepotrebnih skrbi,ker je več kot polovica Slovenije na antidepresivih in niso ničposebnega,čez čas bođš boljše volje nič drugega.

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

Ma saj ne, da bi imel kaj proti tabletam sam mi gre pa že pošteno na k…c takšno stanje stalno en nemir strah itd. najboljše bo, da grem kar v službo nazaj delat.

Glej, če praviš koliko sem si zapomnil, da boš dva tedna na bolniški. Si lepo odpočij, poglej kak lep film, se malo sprehodi,počni akke malenkosti, ki so ti všeč in se poskusi sprostit. Ta čas bodo pa tudi počasi začela delovat zdravila in bosta nemir ter napetost popustila ravno zaradi zdravil, tako da boš boljše volje.

Modrival hvala ti za vzpodbudne besede bom šel malo ven ker bo danes lep dan hudič je edino to ker žena dela kolegi so večinoma v službi v bajti se mi pa ne, da več biti sam.Za drug teden bom pa videl kako bo pa še dež je napovedan.Po moje bom šel kar delat.

Dobro jutro. Nimam kaj dodat. Modri val, ti je zelo dobro obrazložil. Se beremo.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx boljše živet v lahki diktaturi kot v težki demokraciji xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx več na blogu, http://www.fj-produkt.com/

Dobro jutro vilid ja mi je modrival razložil tako,da me je mal na tla postavil.

V kolikor smatraš, da te bolniška “ubija” doma, tvoj predlog ni slab, da bi prekinil bolniško in šel v službo. Poizkusi.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx boljše živet v lahki diktaturi kot v težki demokraciji xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx več na blogu, http://www.fj-produkt.com/

Ja vilid verjetno bom kar šel ker takole doma stalno razmišljam kdaj me bo minila tesnoba in tresenje itd. Me pa zanima če ti tudi kaj delaš ali si doma na bolniški seveda če ti je prav.

Občasno tudi grem na bolniško, le da so moji vzroki raznoliki.
Pred cc 20. leti sem tudi imel težave in pristal na AD. Še do danes ne vem diagnoze. Zdravniku sem omenil, da cc 5 let občasno dobivam”napad” toplo v lice, napet trebuh, nestabilna hoja, težko komuniciram, težko sledim komunikaciji, občutek da bom izgubil zavest. Čez uro ali dve to počutje mine. Zdravnik mi je predpisal AD, čez zri mesece mi je zdravilo zamenjal, ker prvo ni bilo “tapravo”. Nato se mi opisano počutje ni več ponavljalo in imam še danes mir.

Kaj naj ti rečem vse nas neki j..e upam, da ostaneš v dobri formi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close