Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kritičnost žensk do žensk za javne funkcije

Kritičnost žensk do žensk za javne funkcije

Brez Jankoviča ne bi bilo stranke PS in ne Bratuškove. Mislim v smislu funkcije.

Brez Jankoviča ne bi bilo stranke PS in ne Bratuškove. Mislim v smislu funkcije.[/quote]
ampak Brauškova ga ne potrebuje več in če bi se ga otresla bi si pridobila spoštovanje dela volilnega telesa in s tem tudi garancijo da bo na naslednjih volitvah še v igri…in stranka bi vseeno obstala, odpadli bi samo trdorokci ala Kučan, Stanovnik itd..

Pandoro1 sem vprašala, imam o Machiavelliju neko svoje stališče in sem zato postavila vprašanje. X6, ne trudi se z odgovori, kjer niso iskani, vsaj to veselje oz takšno debato mi pusti. Hvala.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Brez Jankoviča ne bi bilo stranke PS in ne Bratuškove. Mislim v smislu funkcije.[/quote]
ampak Brauškova ga ne potrebuje več in če bi se ga otresla bi si pridobila spoštovanje dela volilnega telesa in s tem tudi garancijo da bo na naslednjih volitvah še v igri…in stranka bi vseeno obstala, odpadli bi samo trdorokci ala Kučan, Stanovnik itd..[/quote]
To je sicer res. Vendar pa je Jankovič kot kura, ki nese zlata jajca. 🙂
Od kod materijal za zlata jajca, pa njim ni pomembno.

Pandoro1 sem vprašala, imam o Machiavelliju neko svoje stališče in sem zato postavila vprašanje. X6, ne trudi se z odgovori, kjer niso iskani, vsaj to veselje oz takšno debato mi pusti. Hvala.[/quote]
ko bi ne bila tako zaverovana sama vase bi videla, da nisem odgovarjal tebi, to bo vsekakor storila pandora ( bog ne daj da bi se vtikal v eksplicitno prošnjo nekoga nekomu drugemu), tebi pa svetujem, da stopiš na zrak pogledaš v nebo se 3x zavrtiš in prideš do ugotovitve da se svet ne vrti le in samo okrog tebe….hvala lepa in ni za kaj

ampak Brauškova ga ne potrebuje več in če bi se ga otresla bi si pridobila spoštovanje dela volilnega telesa in s tem tudi garancijo da bo na naslednjih volitvah še v igri…in stranka bi vseeno obstala, odpadli bi samo trdorokci ala Kučan, Stanovnik itd..[/quote]
To je sicer res. Vendar pa je Jankovič kot kura, ki nese zlata jajca. 🙂
Od kod materijal za zlata jajca, pa njim ni pomembno.[/quote]
Jankovič nese zlata jajca? ne žali kur robi, kura se mora presneto zmatrati da znese jajce, medtem ko jankovič nese jajca ampak z tujim denarjem a za svoj račun….skoraj brez matranja….sem mnenja, da so ljudje že tako pametni, da če bo nekdo v povezavi z jankovičem da se bodo distancirali od njega..na volitvah mislim..

Pandoro1 sem vprašala, imam o Machiavelliju neko svoje stališče in sem zato postavila vprašanje. X6, ne trudi se z odgovori, kjer niso iskani, vsaj to veselje oz takšno debato mi pusti. Hvala.[/quote]
ko bi ne bila tako zaverovana sama vase bi videla, da nisem odgovarjal tebi, to bo vsekakor storila pandora ( bog ne daj da bi se vtikal v eksplicitno prošnjo nekoga nekomu drugemu), tebi pa svetujem, da stopiš na zrak pogledaš v nebo se 3x zavrtiš in prideš do ugotovitve da se svet ne vrti le in samo okrog tebe….hvala lepa in ni za kaj[/quote]

Tako je izpadlo, kakor da si…no, vseeno ni pomembno, kaj si napisal prej in kaj na to še kasneje. Bedasto, bedasto…

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

pa daj nadaljuj z svojim stavkom in, vedno si dobrodošla da popraviš kakšno neumnost in mi daš priložnost da vidim resnico, tašna kot je, ne takšna kot jaz mislim da je…bi šlo?

Bedasto, bedasto da sem sploh kaj napisala, morda bi bilo bolje koga kaj vprašati zasebno.

bedasto bedasto…zdaj se pa že ponavljaš…

Pa?

Ženske (še) nismo dovolj samozavestne in ne zaupamo niti same sebi.

To presojaš po sebi? Ali tako nasplošno? Kaj priporočaš kot zdravilo?

Pa?[/quote]
Pa:) se bereva)))

To presojaš po sebi? Ali tako nasplošno? Kaj priporočaš kot zdravilo?[/quote]

Govorim na sploh. Stvari se premikajo počasi.

Čeprav Mazzini bi rekel, da smo ženske pač prepametne, da bi se bavile s politiko (in rač. programiranjem).

Moškega. 🙂

Upam, da mi kure oprostijo. 🙂
Ljudje razmišljajo na podlagi izkušenj. In izkušnje nam kažejo, da pošten človek vedno potegne ta kratko. Kar pomeni, da je za veliko ljudi Jankovič primer pametnega človeka, ker je uspešen.
In večja kot je kriza zaradi takšnega “pametnega” razmišljanja, bolj se ga oklepamo zaradi strahu, da se ne bi znašli med poštenimi reveži.

Govorim na sploh. Stvari se premikajo počasi.

Čeprav Mazzini bi rekel, da smo ženske pač prepametne, da bi se bavile s politiko (in rač. programiranjem).[/quote]

Kot da mi je mar kar blebeta nek dr. antropologije…drugače povedano – programerk ni malo, tudi št. žensk v politiki se povečuje, svetujem, da ga nehaš čitati…hehe 🙂

Moškega. 🙂
[/quote]

Nisem še opazila, da bi zaradi katerega bila sama kaj bolj samozavestna, prej obratno, zlasti ko mi prične kateri nabijati o tem, da drugega ne znam ko čitati Cosmopolitan, da le verjamem temu kar tam piše, da bi ga bilo sram me predstaviti svojim frendom, da še nisem slišala za 60-90-60, da bi po zunanjosti od 1 do 10 fasala -25. mesto – če zaključim: meni moški niste nekaj kar bi rabila za svoj obstoj, po moji presoji niti sami ne veste, kaj točno bi radi torej je zame boljša pot biti sama.

Moškega. :)[/quote]Nisem še opazila, da bi zaradi katerega bila sama kaj bolj samozavestna, prej obratno, zlasti ko mi prične kateri nabijati o tem, da drugega ne znam ko čitati Cosmopolitan, da le verjamem temu kar tam piše, da bi ga bilo sram me predstaviti svojim frendom, da še nisem slišala za 60-90-60, da bi po zunanjosti od 1 do 10 fasala -25. mesto – če zaključim: meni moški niste nekaj kar bi rabila za svoj obstoj, po moji presoji niti sami ne veste, kaj točno bi radi torej je zame boljša pot biti sama.[/quote]Mislil je takega na recept ne kr nekaj,,,, kot bi nabiral zdravilna zelišča in bi pobral vsak cvet iz travnika…. zihr se zagiftaš 😉
Izbiraj cvetove Samička, izbiraj in boš “ozdravela”…… 😉 :)))))))))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Nisem še opazila, da bi zaradi katerega bila sama kaj bolj samozavestna, prej obratno, zlasti ko mi prične kateri nabijati o tem, da drugega ne znam ko čitati Cosmopolitan, da le verjamem temu kar tam piše, da bi ga bilo sram me predstaviti svojim frendom, da še nisem slišala za 60-90-60, da bi po zunanjosti od 1 do 10 fasala -25. mesto – če zaključim: meni moški niste nekaj kar bi rabila za svoj obstoj, po moji presoji niti sami ne veste, kaj točno bi radi torej je zame boljša pot biti sama.[/quote]Mislil je takega na recept ne kr nekaj,,,, kot bi nabiral zdravilna zelišča in bi pobral vsak cvet iz travnika…. zihr se zagiftaš 😉
Izbiraj cvetove Samička, izbiraj in boš “ozdravela”…… 😉 :)))))))))))[/quote]

Koliko vem sem zdrava, torej nabiranje cvetov odpade :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

popolnost ujemanja nicka s komentarji ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

popolnost ujemanja nicka s komentarji ☺[/quote]

Bi lahko to svojo ugotovitev še matematično oz statistično dokazal ali ti je to kar zdaj tak malo padlo na pamet? :)))

popolnost ujemanja nicka s komentarji ☺[/quote]

Bi lahko to svojo ugotovitev še matematično oz statistično dokazal ali ti je to kar zdaj tak malo padlo na pamet? :)))[/quote]
naj ti kdo v živo prebere tvoje komentarje … tukaj deluješ/komentiraš popolnoma usklajeno s svojim nickom: kot samica in kot zmedena. Ni več kaj dodajati, delati enačbe, socio-psiho profile … vse je usklajeno ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Bi lahko to svojo ugotovitev še matematično oz statistično dokazal ali ti je to kar zdaj tak malo padlo na pamet? :)))[/quote]
naj ti kdo v živo prebere tvoje komentarje … tukaj deluješ/komentiraš popolnoma usklajeno s svojim nickom: kot samica in kot zmedena. Ni več kaj dodajati, delati enačbe, socio-psiho profile … vse je usklajeno ☺[/quote]

A bi mi jih ti…če te že matematika ne mika ?? :)))

naj ti kdo v živo prebere tvoje komentarje … tukaj deluješ/komentiraš popolnoma usklajeno s svojim nickom: kot samica in kot zmedena. Ni več kaj dodajati, delati enačbe, socio-psiho profile … vse je usklajeno ☺[/quote]
komot – imam cenik: 100€ začetna ura — neglede koliko je izrabiš ☺

A bi mi jih ti…če te že matematika ne mika ?? :)))[/quote]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close