krilo pozimi
Pozdravljeni,
rabim en nasvet. Sem močnejše postave, no ja to se še kar vidi na zadnjici in nogah. Konf. št. hlač imam 44, majic pa 42 🙂
Zdaj me pa zanima..letos so me zelo zamikala krila in me zanima kakšno krilo lahko oblečem pozimi in kako ga skombiniram? Sem zelo slaba pri kombiniranju 🙂
V omari imam eno jeans krilo do kolen in eno črno žametno do kolen.
Hvala za odgovor 🙂
Krilo obleči v dolžini do kolen oziroma malo čez (cm ali dva), ker so v tisti dolžini ženske noge najlepše.
Če imaš širše boke in/ali stegna, poišči model na A, da blago pade preko in to skrije.
H krilu nikar ne nosi vzorčastih hlačnih nogavic, ker te noge le še 100x bolj razširijo. Navadne enobarvne bodo čisto ok. Za začetek jeseni so lahko 20 DEN, kasneje 40 ali 80, ko bo res mraz.
Zraven nikar ne kombiniraj oprijetih pulijev, ker ti postavo še bolj razširijo. Predlagam, da poiščeš kak zanimiv pulover, ki bo uravnotežil postavo. Ali pa po drui strani kako bolj nežno bluzico, srajčko, saj se letos težji materiali lahko kombinirajo z lahnimi.
Pa takole se drži: če je krilo širše, obleci rahlo bolj oprijet zgornji del. Če je krilo ožje, si lahko zgoraj privoščiš več volumna, na primer netopirske rokave.
Še beseda o čevljih: nikar ne obuj gležnarjev, ki skrajšajo in razširiji noge. Naj bodo ali nizki čevlji za sedaj ali škornji za kasneje, lahko z malo petke.
Upam, da pomaga, sicer se pa še oglasi.
LP,
Lenka
Še vedno pa lahko pričneš zdravo jesti, se gibati in ti ne bo treba več postave z oblačili skrivati ampak jo boš z oblačili poudarila.
Če si starejša od 30 let odsvetujem jeans krilo, premalo elegantno za žensko. Malo si poglej slike po internetu, če najdeš kombinacijo, ki ti bo všeč in jo lahko posnemaš.
Pa resnično ti na srce polagam, da naredi nekaj glede postave, da ti je ne bo potrebno več skrivati in razmišljati kaj obeči, da se ne bo videlo močnejših stegen… Naredi nekaj za dušo, za telo, postani nova ti in začni živeti.
Lenka ima prav:) treba je začeti pri vzrokih (predvsem aktivno živeti) kljub temu da je včasih težko, ampak ko je cilj dosežen pa je vse še toliko lepše. Osebno preverjeno:) v vmesnem obdobju pa si lahko pomagaš tudi z raznim perilom za oblikovanje. http://www.lylo.si/katalog/4-perilo/32-perilo-za-oblikovanje/
Ej, ej, jaz sem samo o oblačenju govorila, buba77 je še o hujšanju.
Jaz se v to ne vtikam. ;-), samo svetujem, kaj obleči. :-))
LP,
Lenka
P.S. Danes Lylo linke pustim, ker so na mestu. Samo ne pretiravat z njimi, da ne bom prisiljena po ostrih ukrepih poseči. ;-))) Hvala za razumevanje!
Forum je zaprt za komentiranje.