Krf
Če greš na Krf, priporočam zahodno obalo. Vzhodna obala je polna trave in mulja. Ladja na Krf je kar precej utrujajoča, priporočam dražjo varianto z letalom. Kar se tiče agencij zaupam samo še Kompas Holidays – so malo dražji, ampak ne ponujajo mačka v žaklju.
Na koncu koncev je pa važno samo to s kom greš. Če imaš dobro družbo se boš imela povsod lepo.
lp
poglej pri agenciji Ap turizem, imajo precej krfa. Tam sem bila že dvakrat enkrat v Benitsesu in enkrat v centru Gouvije. Moram povedat da se na hotelski plaži nisem kopala niti enkrat, ker smo s sestro najele skuter za 7 dni in vsak dan z zemljevidom šibale po otoku. Kupiš lahko tudi knjigco v kateri imaš vse znamenitosti, plaže pa še natančna pot je opisana. Meni osebno se je najbolj dopadla plaža Issos-mislim da sem prav napisala leži pa na jugu pri jezeru, sicer pa imaš ob cesti vseskozi oznake za plaže. Če ne bi imele skuterja res ne vem kaj bi počele…
Pozdravček!
Jaz sem bila na Krfu že dvakrat z iliriko in je bilo obakrat super, organizirajo veliko ogledov, veliko zabave, vsega, aja pa ker sem bila glih obveščena je nova cena last minit pri iliriki samo 30000 sit al kakšen tisoč več. Lepo se imej. Če se odločiš za iliriko mi povej k vem za eno full dobro restavracijo zraven in ti povem katera je pa tud full pocen.
Mi smo bili na Krfu z Relaxom. Nastanjeni smo bili v Gouviji v prijetnem hotelu z bazenom (za tiste, ki niso hodili na izlete). Vsak dan smo imeli kopanje na kakšni drugi plaži (Paleokastrica, Glifada, Sidari) in izlete po otoku ter večerne zabave (family klub), tako da je bilo zares pestro. Vožnja z ladjo je posebno doživetje; tudi otroci so navdušeni. Priporočam tudi najem skuterjev. Mi smo se imeli zares super!
Forum je zaprt za komentiranje.