Krf-messongi beach
Poglej na : http://www.messonghibeach.gr …..
Smo bili tri leta nazaj ravno tam. Na plaži so senčniki in za doplačilo ležalniki. Plaža je prodnata in nam je bila prijetna – samo pazi, ko plavaš – če se v globoki vodi ustaviš te ribe ugriznejo. Se mi je zdelo neverjetno, vendar je res.
Hrana je samopostrežna in okusna, čeprav malo ” sladka ” po nemško pač. Obilo zelenjave in feta sir nam je iz uh gledal. Najbolj simpatični so bili pa vrabci v jedilnici. Se ti kar vsede na mizo in hop po drobtinah.
Za otroke je veliko igral in tudi ( za plačilo seveda ) avtomobilčki. Izogibaj se jih, ker je drago.
Ne kupuj v hotelski trgovini,ker je draga – se splača sprehodit iz kompleksa in ob glavni cesti takoj nasproti je bil v tistem času najcenejši stric za pijačo…….sadje je drago – predvsem JABOLKA. Zato to vzemi sabo. Lahko plačuješ z kartico.
Tam je tudi avtobusna postaja do mesta Krf, ki se je nismo poslužili. Raje najemite avto in dober zemljevid………… Na izlet preko agencije se splača kot ogled otoka in da dobiš predstavo in dobrodošle informacije………..Odsvetujem grški večer, razen če želiš po večerji v škatli sardin in grških plesov ( ki pa zaradi gužve niso vidni ) poslušati na avtobusu ” v dolini tihi ” in ” tam dol na ravnem polju “
Na plaži prodajajo gyros in zelenjave si lahko vzameš toliko, da jo s samokolnico pelješ do mize. Musake so nenadkriljive in seveda zvečer glasba, svečke na mizah in hladen Amstel ( pivo ) moj dragi pa otroke spat daje – nepozabno.
Aja še to – nismo bili v hotelu ampak v depandansi, kar je full boljše. Lahko se zmeniš tudi ob prihodu. Smo bili v pritličju z super teraso in 50m do morja in 20m do igral. Super. ime je nekako kot Nausika. Vem da ni prav napisano in tudi izgovorjavo sem pozabila, je pa bila to pupka, ki je odiseja rešila iz morja.
Forum je zaprt za komentiranje.