Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice krf-messonghi beach

krf-messonghi beach

Odločam se za dopustovanje na Krfu, všeč mi je omenjeni hotel, z agencijo Relax, letalski prevoz.
Imamo 2 otroka-2 in 5 let, pa me zanima, kako je tam in kakšne so vaše izkušnje z bivanjem v omenjenem hotelu-depandansah.

Vsem hvala za ogovore in lep dan!!

živjo!

Na Krfu sem bila prav v tem hotelu cca 4 leta nazaj. Prednost je predvsem ta, da ima hotel tudi bungalove. Hrana je bila super, le origana veliko (ce ga ne maras je kar problem), imeli smo samopostrezni zajtrk. Blizu je veliko trgovinic, disko, fast foodi … Plaza je peščena. Hotel ima organizirano aerobiko in razne aktivnosti cez cel dan (odbojka…)

lp

Zivijo,
Lani smo bili v omenjenem hotelu. Štirje odrasli in en 2-letni otrok. Hotel je super, ima kar nekaj bazenov, primerne tudi za otroke. Hrana je krasna, zajtrk in večerja samopostrežna, zelo okusna in če nisi previden, se kaj hitro zrediš. Na žalost pa kopanje v morju pri hotelu ni najbolj primerno, mivka in umazano morje. Zato je fino, če si mobilen. Na drugi strani otoka so lepe plaže (mivka) in čisto morje, krasno za otroke.
Mi smo šli s trajektom iz Benetk, ker smo malo starejšega datuma, smo imeli tudi kabine na ladji. Sama ladja je zelo lepa in velika in imaš čez dan kaj početi na njej.
Velik minus hotela pa je, da nima hladilnika v sobah.
Mi smo bili 14 dni preko Sončka (v predsezoni v juniju) in je bilo okrog 350.000 SIT za dva (v tej ceni je: avto, trajekt s kabino (seveda s povratno karto),polpenzion v hotelu v dvoposteljni sobi + klima.
Letos bomo to varianto najverjetneje ponovili.
l.p.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close