Najdi forum

Krf letalo

Živjo!

Mene pa zanima ali obstaja varianta, da placas enotedenski dopust na krfu, samo nocitev, prevoz z avionom in potem nisi v teh appartmajih. Hocm povedat to, da se mi gre ubistvu za prevoz in ne za nastanitev. Zanima pa me, ce mogoce vodniki preverjajo prisotnost v appartmajih?
Ful se mi zdi ugodna varianta z avionom, skor ceneje kot z ladjo. Namen imam iti tja, ker imam tam fanta, sicer dela na ladiji in bi jaz ta teden prezivela z njim na ladiji in ne na krfu.uporabila bi samo prevoz.A je to mogoce????

lp

Anny, kaj ni preprosteje kupit samo letalsko karto?

ja je sam je dosti drazja kot pa cela nastanitev tam. sm razmisljala tudi o tem, samo te vsekakor pride drazje.pri iliriki mas pa z avionom in nocitvijo 29.990 sit plus takse, okoli 12.500 sit. tako da ce sestejes je se vedno ceneje kot pa samo karta.

lp

Sigurno se to da. Le zakaj bi preverjali?

Briga njih, kje si ti ves ta čas.

Če pa pokličeš na Iliriko, se pa zna zgodit, da boš samo letalsko karto brez prenočišča dobila še ceneje. Poskusi.

Če greš jutri je še ceneje. 19.900 + takse.

Točno to Anny – pa prav briga koga kje ti preživljaš dopust. Še raje te kje pozabijo kot pa da bi te iskali – razen če nimaš kaj za plačat seveda.

Uživaj!

Kaj pocnes na dopustu je tvoja stvar, edino vodnika opozori, da te pac ne bo. Tolk, da te nebi slucajno kje iskali.

Pa tista ideja, da probas dobiti se malenkost cenejsi paket brez nastanitve je tudi pametna. Se vedno lahko vzames normalne paket, ce jim kaj ne bo vsec.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close