Kreslinov koncert
………se je zgodil včeraj zvečer v ljubljanskih Križankah.Pa ne mislim delat reklamo za pevca in vse ostale, ki so nastopali.Tako kot vemo, vsaj za ljubitelje njegove glasbe je bil koncert nabito poln in profesionalno izveden.
Me pa je pri občinstvu motilo nekaj drugega.
Videl sem že nekaj koncertov Kreslina ali pa koga drugega, v različnih krajih po Sloveniji, pa se mi zdi, da bi bilo potrebno ljubljanskemu občinstvu odčitat lekcijo obnašanja na prireditvah.
Prideš na koncert, da boš užival v njegovi glasbi, pa nisem mogel verjeti, poleg mene sedi gospod, ki močno zaudarja po žganih pijačah, da sem se skoraj sam opil njegovih hlapov, ki jih je spuščal proti mojemu nosu.Pa ne me narobe razumeti, tudi jaz ga ne izpljunem, mislim, kakšnega pirčka, kozarček rujnega,ampak tako hlapov polnega, pa ne, hvala.Njegova draga, očitno je bila prvič na kakšni prireditvi, klepeta, glasno govori in s svojimi komentarji, oprostite prosim, neprekinjeno je glasno govorila več kot deset minut, moti okolico, ljudje se obračajo, jo gledajo, pa nič.
Madonca a mora Hribovc priti v dolino, da ženski ljudno reče, da je prišel koncert poslušat, ne pa njeno govoričenje…………….
Pa še druga stvar, ki Hribovca bode v nos………………..mobilni telefoni.
Povejte mi ljubljančani, je to statusni simbol v prestolnici?????
Mora res nekaj manj kot vsa vesoljna Ljubljana videti, da obvladate fotografiranje s fotoaparatom na telefonu, da med koncerti pošiljate SMS-e, da med koncertom kličete prijatelje in se glasno pogovarjate, da ste na koncertu in prijateljem predvajate nekaj utrinkov iz njega.
Mar res v tej svoji znanosti in poznavanju mobilne tehnologije, ne znate poiskate nastavitve na mobilnem telefonu, s katerimi lahko spremenite profil uporabnika in ga nastavite na “TIHO”.Je res FULL KUL, da ti ta reč brni in zvoni med prireditvijo.
Dragi moji, razočaran sem nad občinstvom, ki ne premore kulture, bontona in še marsičesa.
Pa verjemite, na prejšnjem koncertu, ki ni bil v velemestu, ki se imenuje Ljubljana, je občinstvo pelo, živelo in dajalo tempo izvajalcu………in užitek je biti del tega.
In zato.
V velecenjeno mesto Ljubljana, na koncert……….NE HVALA.
Raje počakam še nekaj časa in uživam v prireditvi, kje bogu za hrbtom, pa magari v naših prelepih hribih.
P.S.
Pljuvalnik sem pa tudi kupil, zato kar…………….užgi po Hribovcu.
umer se hribovc! sej te ne pecam!
imaš samo zelo zgovoren nick “hribovc” in se mi zdi, da na veliko potenciraš dejstvo, da si doma s podeželja!
Sej sem jaz tud, zdej pa delam v Lj., dobri in slabi, vzgojeni in nevzgojeni pa živijo tako v mestu kot na vasi!
da si pa srčkan sem pa mislila na tvoje izjave in mišljenje in ne na zunanjost, ker ta ni najpomembnejša!
S polnimi pljuči zajemi čisti hribovski zrak in se ne obremenjuj preveč, ker to škoduje zravju!
p.s. Pa hitro otavo kosit, ker se k dežju pripravlja!
Hribovc, hej….
Prebrala sem tole, kar si napisal….ful se strinjam s teboj….samo….ne uzgi samo po zabarjih….tudi drugod je folk postal cist isti… sploh po vecjih mestih…
Ves, kje je se vedno isto , kot je bilo ???….na fuzbalskih tekmah….tam pa jest uzivam tauzent na uro……kolnemo, pizdimo…mal se zbutamo , ce je treba…tam pa ni telefonov v rokah, ni zvonenja….nic ni ….skocih sosedu okol vratu, ki ga sploh ne poznas…ko pade gol.;..ko zgubimo tekmo, smo vsi kot popipsane muhce…….in potem si recem…hvala bogu, da imam rada fuzbal, kljub temu, da sem babšče, hehe:))
Lep vikend
Dreja
Forum je zaprt za komentiranje.