kreme za torte
Oj,
zadnjič sem bila v Pekarni Vrhnika in tam imajo “zvarke” za različne kreme. Zadeva je v prahu, zmešaš z vodo,vmešaš v stepeno smetano in voila-krema je tu. Mi smo kupili čokolado in višnjo, zadeva je dobra, problem je le pakiranje. Kreme imajo namreč v 3 kg ali 1 kg (nekatere) embalaži. Okusov je pa toliko, da ne moreš verjeti ( 33+12 diabetičnih, imajo v katalogu).
Med okusi je tudi Irish cream, če pa katero zanima še kakšen okus-doma imam katalog.
Pozdravček-Andreja
P.S. danes je Nejc praznoval rojstni dan, naredila sem ledeno torto in čokoladno-višnjevo (iz “praška”). No, in nekaterim je bila bolj všeč ta torta, narejena v hipu, z ledeno sem se pa “matrala”. Saj je bila res dobra, sladko-kisla, dodala sem pa višnje iz kompota.
Sedaj pa res neham nakladat in grem spat, lahko noč.
Oj,
cen ni v “katalogu”, je pa kilogramski zavitek praška za kremo okrog 2000-2500 sit. Ostalih cen ne vem, ravno tako ne vem koliko so veliki paketi z jedilno barvo.
Bom šla pa verjetno naslednji teden kaj tja in če te kaj zanima lahko pogledam. Meni je trgovina všeč, zoprno je le, da imajo tako velika pakiranja (bo treba kupovati v kakšni kompaniji).
Pozdravček
Forum je zaprt za komentiranje.