Krema
Kakšno kremo naj bi uporavljala pri 29 letih? Imam mastno kožo sem in tja kakšen mazoljček. Ker so vse linije za mastno kožo namenjene mladostniški koži me zanima ali lahko ljub mojim letom uporabljam Nivea visake Young ali Clinians vlažilni gel. Cena kreme ni pomembna zato prosim, če mi predlagate kakšno kakovostno kremo za mesano do mastno kožo,ki se bliža 30-tim letom.
Najlepša hvala za odgovor.
lp Neja
Po 25. letu se koža stara hitreje in zato je še posebej pomembno kako DNEVNO skrbimo za izgled in zdravje naše kože.
Uporaba kvalitetnih izdelkov in točno takih, ki ustrezajo prav vam pa je ključ, da boste izgledali še dolgo zdravo, mladostno, sveže in predvsem lepo. Poznam nekaj kar bi vam gotovo ustrezalo, če pa ste s štajerskega konca se lahko dogovoriva – da osebno preizkusite in stestirate kremice, maske ipd; in tako skupaj najdeva najprimernejšo rešitev za vaš problem.
To je moj poklic.
Neja, če ste zainteresirani mi po mailu pošljite tel.št. in vas pokličem. Lp Maja
Če cena ni pomembna potem ti toplo priporočam La Prairie linijo za mastno do mešano kožo. Sama sem preizkusila toliko krem, da se še imen ne spomnim več. Zares pomaga pa pa mi le omenjena kolekcija. Imam čistilni gel, dvofazni tonik in fluid. Splača pa se ti kupovat, ko imajo promocije, dobiš 5% popusta. Na taki ceni se že kar pozna.
Forum je zaprt za komentiranje.