Najdi forum

Krema

Kakšno kremo naj bi uporavljala pri 29 letih? Imam mastno kožo sem in tja kakšen mazoljček. Ker so vse linije za mastno kožo namenjene mladostniški koži me zanima ali lahko ljub mojim letom uporabljam Nivea visake Young ali Clinians vlažilni gel. Cena kreme ni pomembna zato prosim, če mi predlagate kakšno kakovostno kremo za mesano do mastno kožo,ki se bliža 30-tim letom.

Najlepša hvala za odgovor.

lp Neja

Cleanance K od Avene.

ja,Avene je zelo ok:-)

JUVENA – SKINMARINE ZA MEŠANO DO MASTNO KOŽO. GRE ZA FLUID

Po 25. letu se koža stara hitreje in zato je še posebej pomembno kako DNEVNO skrbimo za izgled in zdravje naše kože.
Uporaba kvalitetnih izdelkov in točno takih, ki ustrezajo prav vam pa je ključ, da boste izgledali še dolgo zdravo, mladostno, sveže in predvsem lepo. Poznam nekaj kar bi vam gotovo ustrezalo, če pa ste s štajerskega konca se lahko dogovoriva – da osebno preizkusite in stestirate kremice, maske ipd; in tako skupaj najdeva najprimernejšo rešitev za vaš problem.
To je moj poklic.
Neja, če ste zainteresirani mi po mailu pošljite tel.št. in vas pokličem. Lp Maja

Če cena ni pomembna potem ti toplo priporočam La Prairie linijo za mastno do mešano kožo. Sama sem preizkusila toliko krem, da se še imen ne spomnim več. Zares pomaga pa pa mi le omenjena kolekcija. Imam čistilni gel, dvofazni tonik in fluid. Splača pa se ti kupovat, ko imajo promocije, dobiš 5% popusta. Na taki ceni se že kar pozna.

Avon Moisture 24, ne komedogena in ne maši por. Cena v katalogu je 2200, razen kadar je v akciji, potem je manj.

Imela sem velike probleme z mastno zrelo kožo, ki sem jih rešila samo s kremo Avene . Mislim, da je krema zelo dobra in tudi cenovno ugodna. Kupi pa se v lekarni kjer ti bodo tudi lahko svetovali.

L.p. An

Tale Avene deluje zaradi AHA in BHA kislin. Ima tudi luščilni učinek in zavira mašenje por.
Sploh ne vem, če obstaja kakšna zadevca s podobnimi učinkovinami!
Sicer pa koža malo pika po njej, ampak to je normalno. Jaz sem si z njo super porihtala kožo, stara sem pa 30.

kako se pa imenuje?
Lp, nia

Cleanance K

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close