Krema za samoporjavitev
Odločila sem se preizkusiti kremo za samoporjavitev. Po nasvetu kolegice, da je L’oreal preizkušeno v redu, sem kupila to kremo. Najprej za svetlo polt. Nanesla 1x, nič, drugi dan še 1x in spet nič. Nakar grem kupit isto znamko za normalno do temnejšo polt, nanesem tretji dan še to in moram reči, da ni prevelikega efekta. Mogoče sem pričakovala drugačen učinek, zato prosim za pojasnilo koliko se z nanosom te kreme sploh obarva koža? Ali naj nanašam še naprej, dokler ne dosežem željene barve, kot piše na embalaži?
Hvala in lep pozdrav.
Upam, da si pred nanosom samoporjavitvene kreme naredila peeling. Tako namreč odstraniš odmrle celice in krema sploh lahko deluje. Ob nanosu take kreme vzpodbudiš določeno plast kože oz. kožna barvila (melanin), da se obarvajo.
Nekatere kože se obarvajo hitro in intenzivno, nekatere pa manj. Vsekakor, pa z kremo ne gre doseči videza močne porjavitve.
Jaz uporabim Collistarjevo kremo za samoporjavitev, je zelo dobra, potem si pa še pomagam z Terracota kamnom od MF. Učinek je res dober. Probaj!
LP J
LP! Bom še jaz dodala svoje vprašanje, ali priporočate kakšno kremo takšnim revicam, kot sem jaz:bela kot jogurt in z nešteto materinih znamenj po telesu, tako da v solarija in na sonce sploh ne smem!? Saj sem se sprijaznila, da pač ne morem hoditi naokrog kot mulatka, ampak bi bilo pa fajn biti mal rjav, pa da nimaš slabe vesti, da si zaradi tega škoduješ. Najlepša hvala za odgovor!
Mogoče bi poizkusili z samoporjavitvenimi spreji, ker lahko za začetek rahlo tenirate svojo kožo. Potem ponavljajte postopek da dobite zaželen odtenek.
Mislim pa, da se dobijo tudi geli za nežno obarvanost polti, vendar je lažje na rahlo nasprejati kožo, kot pa nanesti gel in namazati enakomerno.
Sicer pa je zdaj zima in kakšno napako boste lažje skrili pod toplimi puloverji, ko bo prišlo poletje boste že dobili občutek za nanos.
Lp J
Forum je zaprt za komentiranje.