Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek krema za roke

krema za roke

imam zelo uniceno kozo na rokah zanima, (posledica sluzbe)me ce katera ve za kaksno dobro kremo

Jaz sem poskusila večino krem za rok, ki so dosegljive na našem trgu in sem ful zadovoljna s Baleo (DM)- super krema, ki tudi zelo lepo diši in cenovno ugodna.

Meni se zdi zelo dobra krema od L’Occitana s shea maslom. nI ravno poceni, vendar je shea maslo zelo dobra zadeva.
Velikokrat si roke mažem tudi s kakšnimi body lotioni, ki tudi vsebujejo shea. Pa z olivnim oljem.
A imaš izsušene od kakšnih alkoholnih mil in razkužil?

Melem – univerzalna krema.

Po mojih izkušnjah katerakoli od proizvajalca Kozmetika Kancilija. Trenutno uporabljam t.i. univerzalno kremo z olivnim oljem.

LP, Škorpjon

Meni je zelo všeč krema newtrogena !
Še posebno je dobra če imaš izsušeno kožo na rokah !

1.)zamenjaj službo in jih toži, zahtevaj odškodnino. pokliči inšpektorat za delo!
2.)Bepanten krema ali mazilo za roke-lekarna 800 sit -naj zadeva!
3.)sperma-joke:) ali pa ne

Tudi moje roke so bile uničene, luščila se mi je povrnica (tudi služba), stalno v vodi in pralnih sredstvih….. Čeprav težko, saj je kar draga krema za roke od justa, sem si jo privoščila in ni mi žal. Poskusi.

lp

Meni je najbolj všeč Neutrogena. Tudi, če si umiješ roke, se ne spere takoj dol.

Jaz pa sem si lani kupila Neutrogeno in mi ni všeč! Zdaj imam pa od Schellerja Calendula (ogjičeva krema)! Ta mi je pa res fajna!

lp, ina

Afroditina krema za roke

Od Justa, kamilična krema za roke.

LP, ina.

ina.

dove….dnevna in nočna…..

men drugač dove ne odgovarja…sam kremca za roke mi je pa super, pa tud nohti so se mi fuuuul popravl….

Najboljša krema, ki sem jo do sedaj poskusila, je od Juvene. Res priporočam, še posebej za hladne dni, ko koža rabi malo več. Lep dan vsem!

hvala vam bom poskusla kera mi najbolj odgovarja

na spermo ne pozabi:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close