Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek krema za problematično kožo

krema za problematično kožo

A mi lahko nekdo razloži, katero vlažilno kremo moram uporabljati za problematično kožo, ker nekateri pravijo, da naj ne bi uporabljali kozmetike z rastlinskimi olji. Ta so skoraj povsod??

Pa moja koža je vedno slabša lol.

Ti si pa male or female?

Odgovor na objavo uporabnika
acnex, 20.07.2021 ob 18:04

A mi lahko nekdo razloži, katero vlažilno kremo moram uporabljati za problematično kožo, ker nekateri pravijo, da naj ne bi uporabljali kozmetike z rastlinskimi olji. Ta so skoraj povsod??

Pa moja koža je vedno slabša lol.

Najprej opiši svoje težave s kožo, ker so problematične kože med seboj zelo različne. Pomembna je tudi starost – v najstništvu je koža popolnoma drugačna kot v starosti. Šele nato ti lahko svetujemo!

Sama sem imela dolgo velike težave z aknami. Preizkusila sem marsikaj, pa nič ni pomagalo. Bolj ko sem na kožo nanašala razne kreme, tonike, čistilna sredstva in kaj vem še kaj, bolj je bila moja koža razdražena od tega in izbruhi mozoljev še hujši.

Najbolj mi je pomagalo, ko sem se sprijaznila s svojo kožo in se začela namesto z njo res redno ukvarjati s športom – vsak dan sem šla na bližnji hrib oziroma celo popoldne do večera preživela na zraku. Nekaterim pomaga tudi sprememba prehrane, pa tudi več seksa (za boljše hormonsko ravnovesje :). Namesto kozmetike in krem pa raje dobra kozmetičarka, ki ti bo očistila kožo tako, kot je treba, in ti tudi znala svetovati glede nege doma.

Če imaš težave s kožo, stopi do dermatologa. To igračkanje s kozmetiko ti lahko res poslabša kožo. Če so težave resne, potrebuješ profesionalno kozmetiko. In se strinjam, olja za problematičnčo kožo obraza niso dobra.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close