Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style KREMA ZA OBRAZ

KREMA ZA OBRAZ

Pozdravljene

Nisem preveč na TI z kozmetiko do mojega kmalu 30 r.d. sem porabila mogoče 1 cel puder kako šminko in čez zimo kremo za obrat garnier fresh.

Sedaj pa razmišljam če mi bo za mojo kožo (nisem več ‘mlada’) še zmeraj zadosti krema od garnier fresh ali moram počasi razmišljat o kaki kremi ki tudi hrani in preprečuje gubice…

Kaj uporabljate ve pri 30 letih.

Živjo,

jaz prisegam na 100% Pure Hranljivo kremo iz granatnega jabolka s SPF20. Kremica je izredno lahka in zelo hranljiva, zaradi dodanih antioksidantov pa zelo primerna tudi za zaščito pred gubicami in škodljivimi vplivi iz okolja. Kremici je dodan tudi zaščitni faktor 20, katerega potrebujemo tudi pozimi, ker ščiti pred UVA in UVB žarki. Prvi so namreč krivci za staranje kože, UVB pa za opekline.

Meni je krema super, lepo se razmaže, vpije v kožo pa še za moja 30 leta je primerna.:)

Je pa povsem naravna, brez umetnih in nevarnih snovi, ima tudi neke certifikate itd.

lp 😉

hvala

Očitno je pri 30-ih neka prelomnica in ženske začnemo skrbeti za sebe malo bolj, kot prej. Tudi pri meni je bilo tako.
Šla sem skozi nekaj firm, ugotovila, da med nizko cenovnimi in visoko cenovnimi obstajajo razlike, študirala prednosti in slabosti tega, varčevala in malo tudi razsipavala.
Pristala sem na kakovostni kremi malo višjega ranga, tudi antiaging, jo uporabljala zadnje leto in bila zadovoljna.
Ko sem se ravno navadila kvalitete in sprejela ceno, je pa ta hiša na trg poslala izdelek, ki je namenjen kot osnovna nega za po 25-em, tudi z nekaj sxestavinami za ohranjanje mladostne kože.
Trenutno sem na tej liniji.

Sedaj jo imam dober teden. Ko sem jo prvič nanesla na obraz sem bila zelo zelo zadovoljna, ker ima prijeten vonj (meni se zdi pomemben).
Sedaj uporabljam Artistry™ essentials, kar morda ni tako pomembno, bistveneje mislim da je, da sem se v nekaj letnem testnem obdobju naučila pomena negovati kožo, da je pri tem potrebno biti reden in vztrajen.
Izdelki s svojo embalažo, vonjem, barvami, teksturo v mojih očeh to skrb olajšajo, poživijo in motivirajo, da to opravljamo raje. Verjetno bi me sedajle kakšna kozmetičarka za ušesa. Je pa v tem tudi nekaj resnice.

Ne vem, kaj sama iščeš, ampak če imaš ‘želje’ nekje v rangu 50 Eur za cel sistem – negovalno sredstvo, tonik in kremo, jaz ne bi vzela nič drugega kot to.

........................................... Ne moreš izbrati, kako boš umrl. Ne kdaj. Lahko pa se odločiš, kako boš živel. Zdaj. iz MON

Prihajam v trideseta, uporabljam pa Lancome – Pure focus. Kožo vlaži in preprečuje prve gube. Priporočam 🙂

Jaz sem tudi tvojih let in sem sprobala že kar nekaj krem…..zadnja, ki sem jo preizkusila, je Vebix antiage prevent 1.stopnja. Ta je moji koži prijala, ima zdaj bolj mehko, čeprav je bila od mraza popolnoma izsušena. Včasih sem imela pomisleke pri menjanju krem, zdaj pa jih nimam več.
Trenutno sem našla tisto zase, pa še kaj bom poskusila.

Moni

Živijo!

Jaz bi ti pa priporočala negovalno kremo Thermalium, dobiš jo v lekarni in je zelo fajn.Sestoji iz termomineralne vode, po uporabi pa imam kožo fajn mehko in prožno.Pa še iz naravnih sestavin je, tko da je še to en plus pri uporabi.

Probaj kremo Circaroma, hranljivo kremo iz bosvelije in pomarančnih cvetov. Stara sem 33 let, moja koža je normalna in mi krema lepo odgovarja. Pa še naravnega izvora je. Vsebuje veliko blagodejnih olj, to mi je izredno všeč.

meni osebno izredno ustreza Shiseido linija – vendar ni ravno poceni.

Jasna Oklešen - Carpus Makeup Center, vizažist in moderator 040/49 11 11 www.carpus-makeup.si jasna@carpus-makeup.si

Sama zadnje pol leta uporabljam organsko kozmetiko in končno sem zadovoljna s svojo kožo (33 let, zelo suha koža + kakšen mozoljček). Predlagam, da pobrskaš na http://www.najasi.si. Sama uporabljam predvsem izdelke od Madare, nekaj pa tudi od Trevarna in Juice beauty.

juice beauty in trevarno so res fajn pa se organske so

Jaz priporočam Arganova eko krema za obraz

Pri negi kože po 30 letu je pomembno najprej v kakšnem stanju je koža, ker tega ne vem bom odgovorila na splošno, kaj lahko uporabite:

Dobro mleko za čiščenje vsak večer.
Tonik za vlaženje kože zjutraj in zvečer
serum za vlaženje kože pod kremo lahko zjutraj in zvečer ( v kolikor je koža zelo izsušena in vleče)
Dnevna krema vlažilna z zaščitnim faktorjem za zaščito in vlaženje
V kolikor se pojavljajo mimične gube serum za ublažitev gub.
Nočna krema lahko bolj hranljiva z antioksidanti, Q10.

Pozdravček

Simone Godina
Antiaging Beauty Coach

Probaj izdelke kolekcije Green Line, ki so zares vrhunski. Moja koža je zares sijoča in popolna. Probala sem že nekaj drugih krem, pa se nekako ni izšlo, enostavno ni bilo tisto kar sem si želela in s temi kremami Green line pa je vse čisto drugače. Edino te moram opozoriti da boš te izdelke težko dobila v drogerijah DM, kar je malce nelogično in tudi čudno. Pa tudi sicer je slovenskih izdelkov v DM-u bolj malo, kar se meni ne zdi prav in pošteno…

Živjo,

Jaz uporabljam kozmetiko Attirance in sem res navdušena. Gre za novo znamko naravne kozmetike pri nas – našla sem njihovo spletno trgovino http://www.attirance.si.

Stara sem 25 let, imam izjemno suho in občutljivo kožo in sem že dolgo iskala primerno kremo. Attirance krema za obraz jabolko za suho kožo mi res super odgovarja. Poleg tega uporabljam tudi njihovo čistilno peno in piling za obraz jabolko – res odlično, pa še cena se mi ne zdi pretirana. Skratka zelo priporočam – tukaj lahko pogledate celotno linijo za nego obraza Attirance http://www.attirance.si/si/catalogue/c24.

Pozdravčke 🙂

Neja

Neja,

se popolnoma strinjam s tabo glede kozmetike Attirance. Jaz sicer uporabljam njihovo kremo za obraz Vrtnica in je top. Priporoča se proti gubicam po 30 letu, zelo mi ustreza njena tekstura, božansko diši, koža pa je dejansko po uporabi napeta. Sicer je cena malo višja in sem kar malo oklevala pri nakupu, na koncu sem se vendarle odločila, ker mi jo je priporočila tudi prijateljica in ni mi bilo žal 🙂

Me pa zanima, če je morda katera že poskusila Attirance serum za obraz in kremo proti gubicam za oči iz kolekcije za obraz Vrtnica http://www.attirance.si/si/catalogue/c67 ?

Maja

Jaz že nekaj časa uporabljam izdelke green line, sedaj trenutno imam kremo Multiactive in mi zelo odgovarja. moja koža je zares sijoča, zelo lepo diši in počutim se zelo mladostno. kot že predhodnica tudi sam opozarjam da je te izdelke nemogoče kupiti v drogerijah DM, pa ne samo teh, tudi recimo šamponov za lase Subrina ne dobiš, pa izdelke Paloma in še bi lahko našteval. tako da sem DM skenslau in samo še v Mullerja ali pa v drogerije Tuš.

Tudi sama uporabljam kreme kolekcije grren line. Najrajši imam kreme clear active, to pa zato ker prisegam na nego obraza s pomočjo naravnih učinkovin, ki moji koži zelo ustrezajo. Imam p azelo velik problem, ki je tudi povezan z drogerijo DM, saj tam teh izdelkov sploh ni in jih nikakor ne morem dobiti. Je pa v našem kraju edina drogerija prav DM in sem tako primorana se voziti skoraj 30km stran v drogerijo Tuš, da sploh pridem do teh izdelkov. Probala sem tudi že nekaj drugih proizvodov od green line in moji koži zelo odgovarjajo in sem z rezultati zelo zadovoljna.

Jaz sem preprosto navdušena nad izdelki za nego obraza Attirance. Uporabljam njihovo dnevno kremo za obraz in piling za obraz med in mandelj. Oboje je narejeno iz naravnih sestavin in mi res odlično odgovarja. Končno ena naravna kozmetika po dostopnih cenah, sploh zdaj, ko imajo razprodajo in so kreme za obraz znižane za 40% http://www.attirance.si/si/catalogue/special

FloraM, hvala za link. Sem kupila kremo in piling za obraz med in mandelj Attirance. Zraven sem naročila še maslo za telo sladka pomaranča, ker je tudi v akciji ful znižan http://www.attirance.si/si/catalogue/c34 . Naravnost čudovito!! Sem čisto navdušena, ker znamke prej nisem poznala zdaj pa sem jo preskusila na lastni koži in zgleda, da gre za vrhunske izdelke. No, vsaj moja napeta, sijoča in dišeča koža misli tako 🙂 🙂 Pozdravčke, Nina

Priporočam RINGANA kozmetiko. Odkrila sem jo šele pred kratkim, saj gre za popolno novost v Sloveniji. Je pa edina naravna kozmetika, ki sem jo doslej zasledila, da bi bila tako sveža in popolnoma brez konzervansov. Dela čudeže tudi pri atopičnem dermatitisu, luskavici, koprivnici ali zelo občutljivi koži. Naročiš jo lahko na www.ringana-kozmetika.si in dobiš jo direktno od proizvajalca, brez posrednikov.

Anemarie Borlind – mi je taboljša linija.
Za popolno nego telesa. Uporabljam jo že deset let, pa je ne bi zamenjala za nobeno.
Sicer menjavam linije za obraz, ampak zmeraj ostanem pri Anemarie, ker mi najbolj odgovarja.

Lp

hahaha… Nejcika, maychimaya, FloraM, niamut – dama, ki se skriva za temi vzdevki, ko boš naslednjič reklamirala svojo spletno trgovino, to naredi malo manj očitno 🙂

Ne poznam izdelkov in NE pravim, da niso dobri, verjetno so čisto ok, samo tu gre za očitno reklamiranje. Avtorica te teme je vprašala za izkušnje uporabnic, katere kreme ji priporočajo, ni prosila za reklamiranje. Tega je že na vsakem koraku dovolj.

Lep pozdrav!

Pozdravljene,

Tudi sama uporabljam kozmetiko iz zbirke Thermalium. Sedaj sem poskusila že skoraj vse proizvode in moram rečt, da se zadeva resnično obnese. Kožo imam mehko po en teden z uporabo Thermalium losjona in kreme za telo.

Nočno in dnevno kremo pa uporabljam sedaj 3 tedne in se že opazi, da je koža bolj prožna in mehka. Sem zelo navdušena! 🙂

Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close