Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Krema za obraz

Krema za obraz

Ker jih imam malo čez trideset sem začela premišljevati da bi bilo dobro če bi pričela negovati obraz. Do sedaj sem uporabljala samo kremo za celo telo npr. Dove ali Nivea, sedaj pa se odločam da bi kupila samo kremo za obraz, pa ne vem za katero naj se odločim. Ali naj kupim katero od Oriflama ali kakšno od Niveje? Imam pa suho in občutljivo kožo na obrazu.

Jaz prisegam na Artistry, ker imam občutljivo kožo in mi večina krem povzroča težave.

Absolutno priporočam Niveo, izbira je večja, cena pa nižja…

Jaz sem z Oriflameovo ponubo zelo zadovoljna. Če te o oriflameovih izdelkih zanima več, potem mi piši na mail.

Dalo bi se tudi zmeniti, da greste na testiranje kože in vam potem računalniško izpišemo tudi točno kateri izdelki so za vašo kožo primerni.

Več informacij na mail.

Erika, mi prosim napises tvoj mail, rada bi sla na testiranje koze!

L.P. Ralea

Samo s kremo ne boš rešila nič. Potrebna je celotna nega obraza; čeprav je to zelo pozno (pri 30.) Torej-mleko, tonik, krema. Še najbolj je obvezen tonik, ki naj ne vsebuje alkohola. Na tržišču je poplava teh stvari, povprašaj kakšno kozmetičarke ali vizažistko, izogibaj se prodajalkam v drogerijah, ker nimajo pojma (trgovska, ekonomska ali komercialna šola ti ne da tega znanja), žal .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close