Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Krema za obraz

Krema za obraz

Živjo ?

Zanima me katero kremo za obraz uporabljate. Imam 30 let, bolj suho kožo. Do sedaj sem uporabljala od Rilastila vlažilno kremo, je uredu samo še vedno nekako ne navlaži dovolj. Kakšen predlog?

Stran od kemije in kupi bio eko olivno, avokadovo ali arganovo olje. Koža ti bo hvaležna.

Odgovor na objavo uporabnika
Kemija489, 22.12.2023 ob 02:07

Stran od kemije in kupi bio eko olivno, avokadovo ali arganovo olje. Koža ti bo hvaležna.

Ja, ampak olja morajo biti namenjena za kožo! Ne jedilna olja! Ker jedilna olja na koži so v bistvu super futer za bakterije in se bodo samo veselo namnožile!

OQ10 od Balea. To je DM blagovna znamka. Če imaš zelo suho kožo ki te zateguje, je ta krema Odlična. Pa prej daš na obraz olje za obraz,  arganovo, vrtnično, avokadovo.. Pa očisti si kožo kdaj pa kdaj s črnim milom, občutno manj koža zateguje pozimi.

Odgovor na objavo uporabnika
Olje& olje, 22.12.2023 ob 03:10

Ja, ampak olja morajo biti namenjena za kožo! Ne jedilna olja! Ker jedilna olja na koži so v bistvu super futer za bakterije in se bodo samo veselo namnožile!

Ne trapaj! Naravna olja brez dodatkov so najbolje za nas. Če lahko daš v usta lahko daš na kožo! Edino pravilo!

Dodajam še kokosovo, jojobovo, šipkovo olje. Vse obvezno extra deviško in v bio izvedbi.

jaz uporabljam vazelin in moja koža je top – negovana, hidrirana, sijoča. Dam par evrov za lonček, pa mi drži tri mesece.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close