Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Krema za mlahav trebuh itd.

Krema za mlahav trebuh itd.

1. Zanima me, s čim si mažete trebuhe. OK, za stegna krema proti celulitu. Kaj pa za trebuh? Gledam te kreme v trgovinah, pa ni nobene za učvrstitev kože, vse so za oziroma proti celulitu. Ali se z njimi mažete tudi po trebuhu?

2. Ko si nalakiram nohte na rokah, mi grozno smrdijo po laku še dva dni, tudi umivanje rok ne pomaga. Ali tudi vas to tako moti?

3. Kakšen odstranjevalec laka za nohte uporabljate?

Afroditina krema za trebuh, ločeno zanjo in zanj. Preverjeno pomaga.Kupila v dm-u.

poglej, za vso mlahavo kožo pomaga edino redna masaža, krema sploh ni važna, le vsak dan si dobro pregneti problematicne dele telesa in garantiram ti, da bo v mesecu dni vidna razlika in črtaj še sladkarije, veliko pij vodo in uživaj;))

Hvala za nasvete in predloge. A potem je vsaka krema dobra? Samo da masiraš? Ne vem, no… Koža na trebuhu po dveh porodih in starosti 40+ mogoče rabi kaj več. Bom probala tole afroditino.

Kaj pa nohti?

Ja, vsaka krema bo pomagala, da jo le dobro vmasiraš v telo, ker poanta je v masaži. Če pa želiš kremo za “boljši občutek”, da je pač tudi za trebušček, pa je zelo dobra NIVEA BODY- Bauch, Beine, Po intensivcreme Q10 (za trebuh, ritko in boke)…
Ne vem, kakšen lak za nohte uporabljaš, meni nohti po laku nikoli ne smrdijo. Za čišenje pa uporabljam Afroditin oljni odstranjevalec laka.

Misliš da kreme delajo čudeže? Telovadba naredi 80% učinkov. Vsak dan tu gor kako shujšati, mlahav trebuh, debela sem……. Ja pa bi pazile da nebi do tega prišlo. Jaz ne morem hujpšat namesto tebe. če pa znaš uporabljat net pa lahko najdeš videje za telovadbo. Drugo je če si zaradi bolezni debela.

Kje pa piše, da sem debela?
Telovadim vsak dan pol ure + dvakrat na teden vodena vadba. Sprašujem pa za kremo, ne za hujšanje.

blondina, verjemi, da vem kaj pišem, tudi jaz sem po 40, po dveh porodih in moj trebuh je napet ves čas!!! katera koli krema, le redna masaža vsak dan in bo..trebuh lahko celo nezno ščipaš in tapkaš od spodaj navzgor in dovolj bo nekaj minut na dan, ali se bolje, kupi leseno masazno zadevco, ki ima lesene izrastke, prav za masirat in gnetenje in to je še bolje, lepo na suho kožo in je. Z masažo se telo prekrvavi, napne in izloča strup iz sebe!!!

za nohte pa menjaj lak, nikoli še nisem imela laka, ki bi smrdel…jaz uporabljam jade ali celo poceni manheten iz DM in odličen je, seveda imam jaz prozorne.

lol., hvala! Bom poskusila, znam biti vztrajna, če vidim, da so rezultati.

A lahko samo nekaj dodam. Itka telovadba pa voda pa to…ampak a veš, kaj je meni najbolj pomagalo? RAVNA DRŽA.

Ravna drža pomeni, da je hrbtenica ravna. In, če ne žielš da te zaradi tega boli hrbet, ki bi držal težo zgornjega dela telesa, moraš v to vključiti tudi trebušne mišice. Sprva gre težje, potem pa to postane navada. Pa še za zdravje nekaj narediš.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close