Krema proti gubam
Nikoli v življenju si ne bi upala tvegati, da mi po obrazu z laserjem paca kozmetičarka. Laser sodi le v roke zdravnika, pa še tam se stvari lahko zapletejo…od opeklin, vnetij, ranic… Na koga se boste obrnile v primeru komplikacij?????
Poleg tega so tretmaji v kozmetičnih salonih manj učinkoviti, saj si na srečo strank le ne upajo preveč tvegati in se običajno držijo predpisanih vrednosti nastavitev, ki so se jih naučile na tečajih.
Res toplo odsvetujem, da vam ne bo žal in dajte raje kakšen eur več, ter pojdite k dermatologu. Poleg tega ti nekatere kozmetičarke želijo vsiliti še nego, ker naj bi bila kao potrebna (pa sploh ni, samo piling je dobrodošel, ni pa obvezen) in potem sploh ni več razlike v ceni.
Pa še to ko sem hodila k dermatologu mi nobeden ni znal pomagati pri moji koži samo pacali so mi kreme od a do ž. Koža pa vedno slabša toliko o zdravstveni strokovnosti.
Strinjam pa se, da je treba hoditi v kozmetične salone, ki imajo izkušnje, dolga leta delovanja, ogromno tečejave opravljenih in nadaljevaljnih…..
Forum je zaprt za komentiranje.