Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Krema, ki upočasnuje rast dlak

Krema, ki upočasnuje rast dlak

Zanima me, kje se da dobiti kremo, ki upočasnuje rast dlak in kako se ji reče. Na internetu sem nekje zasledila neko kremo od thalgo, vendar ne vem kje bi jo lahko dobila.

Vnaprej se vam zahvaljujem za odgovor.
lp

Dobiš jo lahko pri nas v salonu,to je od Thalga fluid(od ene do druge depilacije),koncentrat,se uporablja prve 3 oz. 4 dni po depilaciji,ali gel za občutljive predele kot je podpazduha,bikini…..

Najlepše se vam zahvaljujem za vaš odgovor. Kako pa lahko naročim to kremo thalgo fluid v vašem salonu ter kolikšna je cena.
Jaz sem iz Maribora in če bi se jo dalo naročiti preko maila ali telefona.
Lep pozdrav

Pozdravljeni!
A mogoče ta ista krema tudi preprečuje oziroma omili vraščanje dlak? Že vnaprej hvala za odgovor.

Ja seveda namenjena je proti vraščanju,za upočasnitev rasti dlak…..

Brez zamere – koliko je je v tubi in koliko stane??
Hvala in lep dan…

Kakšna je pa cena?

Koliko pa stane? Želela bi si jo naročiti in me zanima če lahko naročim preko interneta.

Pozdravljeni,

mene pa zanima, koliko počasneje rastejo dlake ob uporabi te kreme in koliko stane.

Hvala in lep pozdrav,

Barbara

Mislim da bi šlo.Pošlji na mail svoj točen naslov in povej katero kremo bi želela.

V tubi je 150ml stane pa 6.500,00 SIT

6.500.00SIT.

Pošli mail z naslovom.

Počasi se tanjšajo odvisni pa je tudi koliko so močne dlake in ali si jih briješ…..Cena je 6.500.00 sit.

Na eni internetni strani sem še zasledila, da obstajata dve kremi, ena je ki upočasnuje rast dlak in so z mazanjem koncentrata bolj tenke in svetlejše, druga pa je gel, ki zavira vraščanje dlak. Mi lahko prosim opišete razliko med gelom in koncentratom, ker se ne morim odločit katero bi naročila.

Vnaprej se vam zahvaljujem

Koncentrat se uporablja le prve 4 dni po depilaciji,ker deluje protivnetno in preprečuje iritacijo.Gel pa uporabljaš od ene do druge depilacije,učinki pa so isti le da je namenjen bolj občutljivim delom kot so bikini,podpazduha….Potem pa obstaja še fluid ki pa je za noge od ene do druge depilacije.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close