Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Krema iz polžje sline

Krema iz polžje sline

Zdravo,
Posmehoval sem se tem kremam ampka dobil v darilo kremo-gel in povem da je dejasnko pomagala pri aknah in na sploh nimam več tolko mastnega čela.
Krema je pa od delfi.si če se ne motim

živjo,
mene tudi zanima krema od polžje sline, imam namreč zelo suh obraz, včasih se že kar lušči, predvsem pozimi. Kolegica mi je svetovala kremo od Secret key, ona je zadovoljna ima pa aknasto oziroma zelo mastno kožo. Pa mi to nekako ne gre skupaj. Je katera s suho kožo probala? je sploh katera probala Secret key? Ker je to korejska znamka, so pa baje znani po teh polžjih kremah. Jim gre zaupati? Se jo pa zdaj da baje nabavit tudi pri nas. Hvala, adijo!

zivjo, jaz uporabljam Secret Key in sem zadovoljna. Imam kar nekaj aken po obrazu, predvsem brada in okoli ust. Sprobala sem malo morje krem, med drugim slišala za polžjo kremo. Pol sem pa googlala ker mi je blo to iskreno rečeno mal nagravžno pa sem celo videla na planet tvju v oddaji Galileo kako delajo te kreme in da je ta sluz ne vem kolikokrat prečiščena. Med drugim sem zvedla da niso vse te kreme dobre in da je najboljša od korejskih polžev oz tam delana. In tako sem naletela na korejsko Mizon ki je okoli 20€ in jo ful hvalijo, kupila pa sem to od Secret key, (ker mi je bla Mizonova predraga), ki sem jo našla mislim da za 12€ in je tud korejska. Zadovoljna sem ker se ne pozna več ta rdečina od mazoljev ki so že posušeni. eto, če sem kaj pomagala… 🙂

aja, pa še to. Ananan, si spraševala če je tudi zate ker imaš suho kožo, prijateljica pa aknasto. Jest mislim da je za poskusit, ker krema obnavlja oz regenerira in tudi vlaži, tako da mislim da bi bila primerna tudi za suho kožo. za aknasto pa je itak, pa krema ni nič ker dost mastna.
Nabavit pa se jo da tudi pri nas, ja.

Tudi jaz uporabljam polžjo Secret key in sem zadovoljna. Zanjo sem pa zvedla na tem forumu, so jo punce pohvalile. Koža je bolj gladka in manj lisasta. Imam pa občutljivo in zelo suho kožo, sploh pozimi.

Je katera že sprobala kremo Noela – to, ki je zdaj na Štartaj Slovenija?

Mizonova kolekcija, uporabljam nočno in dnevno. LP

Živjo, iščem polžjo kremico o kateri vsi govorijo. Mal sem poguglala in vsepovsod piše kako polžki v roku dveh ur prenovijo svojo hišico in kako blagodejna je njihova slina. No, me prav zanima 😉 Najprej sem brala o slovenski Noeli, ki se jo da kupiti v Šparu in je 40% polževega mucina, cena je 34,90€ za 50ml. Se mi zdi kar draga, zato sem guglala naprej in naletela na Mizon, katerega vsi hvalijo. Not ima kar 92% polževega mucina in je bistveno cenejša od Noele. Za 75ml hočjo 21,93€, kar je pa že skor 15€ cenejš za večjo in močnejšo kremo. Mislim da sem se odločila. Mal še počakam za kak komentar, drugače si jo pa kr naročim.

Kaj zdej? 🙂
iščem si polžkasto kremo, pa na forumih opažam Noelo, Secret Kej in Mizonovo…je še katera omembe vredna? Katero naj izberem? Ajde, pomagajte da se odločim:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close