Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Krema iz polžje sline

Krema iz polžje sline

Zanima me, če ima kdo kakšno informacijo, ali je dobra. Mož je namreč dal že vse žive preglede skoz, dobil je tudi antibiotike pa nič ne pomaga. Mogoče bi poiskusil še to kremo. Na obrazu ima namreč rdeče pike in včasih izgleda kot bi bil zatečen.

Pomaga urin. Če mu le ni ogabno. Dermatologi in kozmetičarke ga priporočajo, ko več nič ne pomaga. Zjutraj se z srednjim curkom urina namaže po obrazu. Lahko tudi kjda čez dan. Čez čas se vidijo zelo dobri rezultati. Ker urin vsebuje snovi, ki niso niso strupene, kot večina misli. V njem so hormoni,beljakovine in snovi ki koži zelo pomagajo. Poznam ljudi ki so to počeli in rezultat je neverjeten. še bivša miss amerike je rekla da se je madežev na obrazu znebila tako da se je mazala z urinom. Prej je probala vse mogoče pa ji ni nič pomagalo, zato ji je kozmetičarka svetovala urin. Nekateri se pač nemorejo sprijaznit da je urin zdrav in ga imajo za ogabnega. Ampak še znanstvene raziskave so pokazale da je zdravilen. Tudi snovi ki so v njem dajejo v skoraj vse kreme za obraz.
To iz poljžje sline pa mislim da ni res. Moja prijateljica si je nekaj podobnega naročila pa ji ni nič pomagalo. Pa še mučenje živali je to.

zakaj se mazat z urinom, če so snovi iz urina že itak dodane kremam za obraz (urea)

Zato ker je tam samo ta snov, v pravem urino pa jih je več ki so zdravilne.

Kje se lahko kupi izdelek Krema iz Polžje sline?

Naj poskusi še on s kremo in penečo vodo Sebo – Control, za mastno in problematično kožo dermatološke – ekološke kozmetike Gamarde. Naj si pogleda na http://www.gamarde.si

M

jaz sem zelo zadovoljna z rjavo kremo Cosmerba; zelo hitro pomiri kožo, je vsestransko uporabna, energijsko pretočna in NARAVNA

Najcenejša krema iz polžje sline je tukaj http://www.jatoos.com/krema-na-osnovi-polzje-sline.html

Krema iz polžje sline ima najboljše učike predvsem na kožo z gubami ni izrecno namenjena problematični koži s pikami. Če je koža rdeča in zatečena je najbolje da jo pogleda dermatolog,

lahko pa naročite vprašalnik stanja kože na Email: problematicna.koza@gmail.com da lahko pogledam kje je lahko vzrok,

pozdraček,

Simone Godina – moderator
Cetificiran zdravstveni dietni trener za poblematično kožo in dolgoživost

KREMO LAHKO KUPIŠ V SPLETNI TRGOVINI JATOOS

http://www.jatoos.com/krema-na-osnovi-polzje-sline.html

Oj !Polžja krema iz tkiva ,ki je narejena v Sloveniji in vse informacije se dobijo v podjetju Pharma studo na tel,070 800 471 ,kremo uprabljam in sem jo priporočila vsem svojim znancem ,

Kranj
Polžja krema, delana iz polžjega tkiva, limonske trave in jojoba olje, popolnoma naravno, pomaga za vse kožne težave, hemeroide, bradavice in tudi z pravilno uporabo za sklepne bolečine, vse je tudi preverjeno in dermatološko testirano, Za alergetike ni boljšega, potem pike žuželk itd….za vse informacije lahko pokličete na Tel. : 040-621-251.
Splača se jo sprobati, ker resnično deluje !
Lep pozdrav vsem 🙂

IZDELEK: Sanabela – Polžja krema

O izdelku:

Uporaba SNAIL GOLD CREAM, ki izboljša kožo, sega v antično Grčijo, kjer je Hipokrat – oče znanstvena medicine uporabljal zdrobljene polže in kislo mleko kot način, da se znebi vnetja na koži. V današnjem času je uporaba polževe kreme se začela, ko so kmetje, ki obdelujejo polže za francoski trg opazili, da je njihova koža vidno bolj gladka. Danes secernirajo sluz, da bi pridelali polžjo slina, namesto, da drobijo polže. Je pa odvisno koliko ima krema te čudežne polžje sline.
Polževa sluz je bila sprva poznana kot zdravilo za bradavice, danes pa se uporablja tudi za pomlajevanje obraza in celo za zdravljenje brazgotin in opeklin.

Obnova kože (po opeklinah, ranah, urezninah..), dermatitis, uravnava pigmentacijo ter hidracijo kože, preprečuje razvoj aken, ter jo neguje in obnavlja, pomirja nastale posledice obolenj na koži (alergije, ekcemi, pordelost), gube, brazgotine, keratoza, sončne ali starostne pege, strije, krčne žile, bradavice…

dobro preberite koliko in kaj je notri

http://www.sanabela.si/component/virtuemart/priporocamo-mega/100-naravna-polzja-krema-100-ml-detail?Itemid=0

http://www.sanabela.si/izdelki/100-naravna-polzja-krema-100-ml-detail

Jaz jo imam , moj mali je dobil , neke rdeče pikice po celem telesu, najprej sem mislila, da ima rdečke, grem zdravniku in valda dobim dieto. potem sem šla brskat po netu in sem naročila Snail gold cream in po 1 tednu mu je vse izginilo in koža je čisto drugačna, res pa je da so mi še priporočal Zeolit in sem ga kupila in ko sem ga namazala sem potem malo še ga popudrala s tem prahom. Zakon je…. res jaz vsakemu priporočam.

NaslA sem to kremo snail gold cream iz sanabele… sem naročila kar po tel.. moram reč da je ful dobra…. za mene sploh ker sem imelA po porodu lišaje po obrazu. Res sem si pomagala jaz jo priporočam. Pa mož jo kar po britju da in ga ne srbi več. Pa bidim da je res pomembno koliko je tega notri.
. Po drugih kremah sploh ne piše.

Veliko napisanega pa da še jaz dam svoj komentar.
Uglavnem Nevem zakaj ampak na primorskem in krasu te kreme iz polžje sline niso toliko razširjene .

Mi je pa kolegicadecembra predstavila kremo -gel od delfija.
no sama sem pa kupila od sanabele in dobila od delfija kot darilo.
Vam pa povem od delfija krema -GEL iz polžje sline dejansko posuši mozolje….!!!!! brez nekega heca in hvalisanja da je krema koštala 60 -70€
enostavno 12 € in zadeva deluje .
no potem pa skeptiki in oh in sploh itak familija in same babe na kupu pa sem nesla kremo v lekarno na posve- toliko da veste krema ima iste setavine kot druge kreme 50€ in več.
Plačujemo samo Brand in ime nekih žensk ki so se odločile in našle boljši način trežnja svojih produktov polnijo pa te kreme itak v isti firmi …
tako da jaz osebno priporočam palas kremo ali pa to od delfija ki je cenejša pa naredi učinek z isto vebnostjo kemije kot vsaka druga….

vi pa kakor hočete.
Krema – Gel – Polžja Slina -Delfi.si

Sama sem preiskusila dve kremi iz polžje sline in na začetku je bilo nekoliko bolje..po mesecu ali dveh pa spet isto kot prej. Za svoje težave sem potem poskusila še kremo iz polžjega tkiva s katero sem pa zelo zadovoljna saj sem se rešila dveh težav in jo še zdaj uporabljam za obraz. Lahko samo rečem da je odlična..
Če vas zanima me lahko pokličete
040 435 488

Moj glas za tole plžjo kremo
http://www.delfi.si/kozmetika-telo/kozmetika-polzja-krema-gel
Ampak nimajo več 2 za ceno ene 🙁
je pa top krema sploh za mozolje.

priporočam perle bleue, lepo in hitro reducira globoke gube http://yourperlebleue.com/386/lepota/perle-bleue-formula-3-n-nh-2-wm/

Če bo kera kupovala polžjo kremo pri delfi.si
jaz sem kupila in po nakupu dobila 5euro popusta za naslednje nakupe.
Naj bi bil pa kupon večkrat uporaben.
kupon je = PET z
z besedo in z velikimi črkami.

Uporabljam perle bleue približno dva tedna in že po tako kratkem času vidim prvo spremembo. Koža je malo bolj napeta in krema res lepo vlaži kožo.

Krema res pomaga.

Živjo… res je gel je boljši se hitreje vpije v kožo, lahko se ga uporablja pod makeup-om, služi tudi za: pignentacijo, gube, akne, strije na koži, pomaga pri regeneraciji kože, fantje ga lahko uporabljajo po britju. javi mi na mail de63lu71@gmail.com.

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close