Krek naj pozabi na testiranje cepljenih!
Borut Pahor, 02.11.2021 ob 19:29
Res je. Zdaj je tak čas, da mi cepljeni vas necepljene lepo zapremo v neko taborišče, ups, pardon, karantenski center, ker se boste med sabo kužili, mi cepljeni pa gremo z življenjem naprej, ker nam virus ne predstavlja nobene nevarnosti ?
Ajde miška mala, gremo!
V karantenski šotor seveda.
Pa zgleda ravno obratno… da vam cepljenim vsak virus, ne le sars-cov-2,predstavlja večjo grožnjo. Našega imunskega sistema ne obremenjujemo s protitelesi na samo en virus in se enako dobro bori proti vsem… vaš pa samo proti kovidu, pa še to ne…
res lepo zivim, 02.11.2021 ob 19:48
zaradi cepljenih je bilo odprto, 02.11.2021 ob 18:52
Zaradi cepljenih je bilo vse odprto. Necepljeni so na račun cepljenih, ki so tvegali in se cepili, lepo živeli, hkrati pa neodgovorno širili virus, ker niti mask niso nosili. Če bi nas bilo cepljenih 70%, bi še naprej lahko imeli odprto. Cepljeni smo ogoljufani, zdaj naj bi se pa še testirali, čeprav je minimalna možnost prenosa virusa.
Naj zaprejo za 10 dni, potem pa uvedejo povsod pogoj PC, pa bo hitro manj okužb!
No, no, jaz necepljena v teh skoraj dveh mesecih nisem stopila nikamor, kjer je potreben pct, torej sem doma, Hofer, Mr. Pet in lekarna, to je to.
1x na teden obredem, kar potrebujem, samotestiram se cez 5-6 dni, za vsak slucaj.
A ne rabš za mr. pet pct 😉
Forum je zaprt za komentiranje.